Megérkezett a hazai mozikba Brad Pitt főszereplésével A gyilkos járat.

2022.08.04   olvasottság: 8873x   szerző: csd  

David Leitch rendezése egész biztosan tartogat meglepetéseket, mint kiderült, a produkció kis híján Keanu Reeves és Sandra Bullock párosát is összehozta. A történet középpontjában egy Ladybug nevű titkos ügynök áll, aki persze nem az a tipikus “kém”, akit egyébként egy ilyen sztoriban elképzeltünk.

Ladybug egy egészen laza fickó, aki igyekszik megőrizni a belső harmóniáját, miközben egy száguldó vonatról próbál elhozni egy táskát a megbízójának. Ez persze nem egyszerű, hiszen rövidesen elszabadul a pokol. A teljes káosz közepette több alkalommal is terapeutája, Barry gondolataira hivatkozik, aki persze egyetlen egyszer sem jelenik meg a történetben.

Az American Cinematheque-ben tartott vetítés után David Leitch rendező és Kelly McCormick producer egy beszélgetés során elárulták, hogy bizony felmerült, hogy Barry csakugyan felbukkanjon a sztoriban, akit az elképzelésük szerint Keanu Reeves alakított volna.

“Az ‘álomszereplőm’ Keanu volt. Nem lett volna nagyszerű?” - mondta Leitch, aki humorosan meg is jegyezte, hogy talán a folytatásban ez meg is valósulhat.

akció | szatíra | thriller

Öt profi bérgyilkos néz szembe egymással egy száguldó vonaton, a kirakós részletei pedig lassan összeállnak, hiszen úgy tűnik, hogy mindannyian ugyanabban a küldetésben vesznek... több»