A Hollywood Vampires zenekar elhalasztja a közelgő turnéjuk amerikai részét Johnny Depp bokasérülése miatt.

A színész a cannes-i filmfesztiválon a Jeanne du Barry - A szerető (galériánkban) című filmjének promóciója közben kisebb bokasérülést szenvedett, a TMZ-nek nyilatkozó források elárulták, hogy a színész tovább súlyosbította azt a néhai barátja, Jeff Beck tiszteletére rendezett fellépésen.

Depp bokája megrepedt, és az orvosi csapata azt tanácsolta, hogy a közeljövőben ne repüljön.

Ennek következtében nem tud fellépni a Hollywood Vampires következő három, júniusra tervezett koncertjén New Hampshire-ben, Massachusettsben és New Yorkban.

Hétfőn Depp, valamint bandatársai, Alice Cooper és Joe Perry az Instagram-fiókjukon erősítették meg a hírt, hogy átütemezik az első három amerikai turnéidőpontot.

"Sajnálattal jelentjük be, hogy a Hollywood Vampires átütemezi három közelgő amerikai turnédátumát. Johnny fájdalmas bokasérülést szenvedett a közelmúltbeli fellépései során, és az orvosa azt tanácsolta, hogy ne utazzon. Bár nagyon lesújtja őt ez a szerencsétlen fordulat, alig várja, hogy felépüljön, és biztosítsa, hogy mind a négy vámpír a turné európai szakaszán a legjobb formáját nyújtsa" - zárta a csapat.

A formáció tagjai 2012-ben alapították a Hollywood Vampires nevű zenekart.

dráma | életrajzi | történelmi

Jeanne, a kultúra és az élvezetek megszállottja. A munkásosztálybeli nő ügyesen használja intelligenciáját és báját, hogy fokozatosan feljebb lépjen a társadalmi... több»