Bár néhány hónapot még várni kell mire a Fekete Özvegy hivatalosan is megérkezik a mozikba, a film első tesztvetítése már lezajlott. Mondjuk a részleteket.

Alighanem a rajongók többsége izgatottan várja, miként is rajtol el majd az MCU negyedik fázisa, legalábbis, hogyan kezelik majd a Marvelnél az a kialakult helyzetet, hogy a Végjáték után gyakorlatilag szélnek eresztették a legnépszerűbb szuperhőseiket.

És noha Scarlett Johansson által alakított Fekete Özvegytől is kénytelenek voltunk búcsút venni, a karakter még így visszamenőlegesen is kapott egy önálló filmet, amely nagy valószínűséggel az Amerika kapitány: Polgárháború történéseihez kapcsolódik majd.

A kiszivárgott szinopszis szerint a kormány szintén Natasha Romanoff nyomába ered, hogy letartóztassa, hősünk pedig mindent elkövet, hogy visszaszerezhesse régi élet, mindeközben pedig a világ is megmentésre vár.

Egészen bevált receptnek tűnik a sztori, így már a korábban megjelent, előzetes vélemények alapján többen nem is várnak túl sokat a filmtől, a már említett tesztvetítés alapján azonban a Fekete Özvegy „meglepően szórakoztató produkciónak ígérkezik, amely látványosan kombinálja majd a szuperhős- és a kémfilmek jól bevált elemeit”. Számolt be minderről a 4Chan.

A Fekete Özvegy idén, április 30-án érkezik a hazai mozikba, addig is mindenki figyelmébe ajánljuk a film előzetesét, amely garantáltan segít ráhangolódni a Marvel új irányvonalára.