Sylvester Stallone (legutóbbi szerepei a galériánkban) karrierjének egyik legsúlyosabb sérüléséről beszélt A Stallone család második évadának premierjén.

A színész a People magazinnak adott interjúban elárulta, hogy a The Expendables - A feláldozhatók forgatásán olyan komoly sérülést szerzett, hogy hétszer kellett műteni. A sérülés annak a jelenetnek a felvétele során történt, amelyben Steve Austin karaktere megtámadja a Stallone által megformált Barney-t.

Sly válla kificamodott és eltört a nyaka, így a hosszadalmas rehabilitációt megelőzően pedig egy komoly műtétsorozaton kellett átesnie a színésznek, amely során egy fémlemezt ültettek a nyakába.

“Ezt soha nem hevertem ki. A film után már sosem voltam ugyanaz, szóval innen üzenem: ‘Soha ne csináljátok magatok a kaszkadőrmutatványaitokat!’” - jegyezte meg Stallone. A színész felesége, Jennifer Flavin hozzátette, hogy a baleset és felépülés rendkívül félelmetes időszak volt az egész család számára.

“Nagyon nehéz látni, hogy apám egy újabb fájdalmas műtéten megy keresztül. Mindent megtett, amit csak tudott, hogy legyűrje a fájdalmat és köztünk legyen” - mondta a színész lánya, Scarlet.

A Stallone család már elérhető a SkyShowtime műsorkínálatában. A sorozat mafabos adatlapján található streamingszolgáltató ikonjára kattintva közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

SkyShowtime (2024.05.16.)

A valóságshow második évadában Stallone és a családja ezúttal Rómába kalauzolja el a nézőket. több»