A galád család, avagy a The Addams Family először a ’60-as években bukkant fel a TV-k képernyőjén, akkor mint sorozat. Majd ebből a ’90-es években egy nagyszerű és egy közepes mozi készült (a harmadikat meg se említsük inkább...). Sokáig nem hallhattunk Gomesről és családjáról, míg nem tavaly érkezett egy még a közepesnél is egy árnyalattal gyengébb animációs film. Most viszont már a jövőről érkeznek a hírek.

Az Addams Family - A galád család ugyanis nem tűnik el, sőt, a legfrissebb hírek szerint hamarosan új erőre kaphatnak. Az MGM stúdiójában kelhetnek újra életre, legalábbis a tervek erről szólnak. De ezúttal nem egy önálló, egész estés mozifilmben gondolkoznak, hanem inkább egy sorozatban.

Ha nem is túl sok, de néhány érdekes részletről már lehet tudni. Az egyik ilyen, hogy a sorozat természetesen napjainkban játszódna, és Wednesday Addams szemszögéből mutatná be a világot. A másik pedig, ami talán még érdekesebb, hogy a sorozat összes epizódjának rendezői székét Tim Burton foglalhatja el. A projekt forgatókönyvét az az Alfred Gough és Miles Millar írhatja, akik korábban a Smallville történetéért is feleltek.

A sorozatot tehát az MGM hozhatja tető alá, de azt egyelőre nem tudni, hogy hol kerülhet majd műsorra. A hírek szerint több érdeklődő is van, akik közül a legesélyesebbnek a Netflix tűnik. De egyelőre semmi sincs kőbe vésve, megállapodás még senkivel sem született.

Ha összejön a sorozat, nagyon magas lécet kellene megugrania. A ’90-es évek mozijában ugyanis a fontosabb szerepekben olyan színészeket láthattunk, mint Raúl Juliá, Christopher Lloyd, Anjelica Huston vagy Christina Ricci. Egyelőre nem tudni, hogy a sorozatban kikkel képzelik el az Addams család tagjait.