Két évvel azután, hogy a mozikba került Az Igazság Ligája még mindig számos izgalmas meglepetéssel tud szolgálni a film rendezője, Zack Snyder.

Frissen érkezett ugyanis három eddig sosem látott fotó a forgatásról, amelyet a film rendező operatőre, Fabian Wagner  tett közzé az egyik közösségi oldalán. A fotókon teljes felállásban látható az Igazság Ligájának hőseit alakító színészgárda, köztük a filmben Alfred Pennyworth-öt alakít Jeremy Irons is.

A rajongók egy részét alighanem kissé megérinti a néhány fotó, hiszen ebben a felállásban már egészen biztos nem láthatjuk a csapatot, mivel Ben Affleck korábban bejelentette, hogy kiszáll a produkcióból.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Sundays are for The League!!! And some green guy in the background..:) #justiceleague #fujifilmx100f #behindthescenes #moviemagic #greenscreen #superheroes #vfx #wonderwoman #batman #superman #aquaman #theflash #cyborg #alfred

Fabian Wagner (@fabianwagnerdop) által megosztott bejegyzés, Szept 22., 2019, időpont: 3:30 (PDT időzóna szerint)

Mindezek ellenére a DC filmes világa is tartogat még néhány izgalmas produkciót, hiszen gőzerővel készül az Aquaman 2 és a Wonder Woman 1984.