Sötét mesét ígér a Vadász és a Jégkirálynő előzetese

Folytatódik a Hófehér és a vadász története.

Bár korai lenne még sikert jósolni a filmnek, annyi biztos, hogy a Vadász és a Jégkirálynő színészgárdáján nem lehet fogást találni. A gonosz boszorkány szerepében visszatér Charlize Theron, akinek nem mellesleg az első részben is a film legjobb pillanatait köszönhettük, de újra láthatjuk a Eric szerepében Chris Hemsworth-t is. A stáb további két sztárral bővült, akik miatt még ígéretesebbnek tűnik a produkció, ők Emily Blunt (Jégkirálynő) és a Vadász elveszettnek hitt szerelmét alakító Jessica Chastain.

Ami a történet illeti, mielőtt Ravennát legyőzte volna Hófehér, testvére, Freya a vadon mélyén épített jégpalotában élt, ahol erős harcosokat toborzott maga köré. Két legjobb és szívéhez legközelebb álló embere, Eric és Sara volt, azonban miután egymásba szerettek, elválasztotta őket. Évekkel később, amikor Freya megtudja, hogy nővére uralmát megdöntötték, elhatározza, hogy megszerzi magának a varázstükröt, ugyanis ez lehet az egyetlen esély arra, hogy feltámassza Ravennát. A boszorkány sikerrel jár, melyet követően az ország népe újra a rémuralom mindennapjaival kénytelen szembenézni.

A filmet eredetileg a A remény rabjai direktora, Frank Darabont rendezte volna, azonban januárban kreatív nézeteltérésekre hivatkozva kiszállt a projektből. Ekkor vette át a helyét a Hófehér és a Vadász vizuális effektjeiért Oscar-díjra jelölt Cedric Nicolas-Troyan.

A A Vadász és a Jégkirálynő premierje április 22-én esedékes. Tudj meg még többet a filmről a kattintás után!