Spin-offot kap az új Star Wars trilógia főszereplője?

Star Wars: Skywalker kora egy teljes korszakot zárt le a franchise történetében, úgy tűnik azonban, hogy mindez mégsem jelenti azt, hogy Rey története is véget ér. Mondjuk a részleteket!

A We Got This Covered magazin figyelt fel ugyanis Daniel Ritchman legfrissebb Twitter bejegyzésére, amelyben egészen tömören tesz fel egy kérdést: „Rey szóló film?” – írja Ritchman, aki korábban már több belsőséges információval is szolgált Star Wars filmekkel kapcsolatban.

Persze mindez csupán egyelőre egy felvetés, mindezzel kapcsolatban azonban máris felmerült, hogy Oscar Isaac és John Boyega nem csupán Poe és Finn mellékszerepében térne vissza, hanem a későbbiekben akár az ő karaktereik is önálló filmet kaphatnak.

A híresztelések alapján egy önálló Rey film ráadásul akár már 2024-ben a mozikba kerülhetne, amelynek cselekménye feltételezhetően ott venné fel a fonalat, ahol a Skywalker kora véget ért, így a rajongók végre valóban szemtanúi lehetnének egy újonnan megalapuló Jedi Akadémiának.

A napokban ért véget a Disney+ streaming szolgáltatón elérhető Mandalori című sorozat, amelyet rendkívül pozitívan fogadtak mind a rajongók, mind pedig a kritikusok, így azok, akik korábban csalódtak az új trilógiában, már most a sorozatban látják a franchise működőképes útvonalát.