A Kardashian után a Stallone család is beavatja a rajongóit a mindennapjaiba.

Sylvester Stallone a napokban ugyanis egy közös családi fotót osztott meg az Instagramon, amelyen lányaival együtt látható. A család egyébként idén augusztusban jelentette be, hogy új valóságshow-t forgatnak a Paramount+-nak.

“Azt gondoltam, hogy ez lesz a végső házimozi. Ez egy olyan lehetőség, ahol a gyerekeimmel leszek egy olyan munkakörülmény között, ahol ők láthatnak engem akcióban, én pedig őket akcióban. Amit látni fogtok, az a valódi igazság. Ez egy nagyszerű lehetőség. Nem úgy tekintek rá, mintha lealacsonyodnék a hódításhoz. De minden egyes alkalommal, amikor más irányba mész, az emberek azt mondják: ‘Ó, Istenem, biztos gondjaid vannak.’ Éppen az ellenkezője” - nyilatkozta nemrégiben a színész a The Hollywood Reporter magazinnak.

Nemrégiben úgy tűnt, hogy Stallone házassága zátonyra futott, a későbbiekben viszont sikerült feleségével kibékülniük. A színész azt is hozzátette, hogy ez a krízis is terítékre kerül majd a műsorban.

“Remélhetőleg olyan emberekkel van dolgod, akik megértik az élet gyarlóságait és törékenységét, és azt, hogy milyen ritka az igazán jó kapcsolat. Néha a munkát a családom elé helyezem, és ez egy tragikus hiba, ami nem fog még egyszer előfordulni” - tette hozzá a színész.

Stallone nem mellékesen sorozatszerepben is látható lesz, a Tulsa King november 13-án debütál majd.

91 Tulsa King  (2022)

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy olasz maffiózót követhetünk nyomon, aki azzal a megdöbbentő feladattal szembesül, hogy újjá kell alapítania olasz maffiacsaládját a Missouri állambeli Kansas Cityben. több»

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés