Stallone exkluzív, kivágott jelenetet osztott meg a Creed 2-ből

A Creed: Apollo fia és a Creed II. sikere előrevetítheti, hogy esetleg készül még egy film is a franchise-ban, már Sylvester Stallone már jelezte, hogy áll feltétlenül szándékában visszatérni egy következő felvonás erejéig.

De ki tudja. A színész nemrég Instagramján hozott nyilvánosságra egy nagyon izgalmas videót, amin ő és a Creed II egy másik nagy visszatérője, Dolph Lundgren gyakorol egy bokszjelenetre. A jelenetet végül sajnos kivágták a filmből, és hivatalosan Drago és Balboa nem küzdött meg egymással.

A két színész egyébként sem töltött túl sok időt egymás társaságában a vásznon, és ha valamit, akkor ezt egy kicsit hiányolták a rajongók – ez a frissen megosztott videó pedig csak olaj volt a tűzre.

Kérdés, hogy a színész egyáltalán miért gondolta úgy, hogy érdemes fájdítani egy kicsit a rajongók szívét? Netán arról lenne szó, hogy mégis tervben van egy harmadik film, amiben mind a két ikonikus karakter visszatér, és mégis sor kerülhet köztük egy végső leszámolásra?

A kérdés még nyitott, mert konkrét elutasítás még egyik részről sem érkezett – de addig is, nézzük, mi lett volna, ha:

 

 

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This was an early rehearsal for a short fight ROCKY was suppose to have with DRAGO in CREED 2 It took place in the hospital just after Adonis had been terribly beaten by Drago’s son… Adonis Is in much pain and tells me to leave ... Drago And the promoter show up with filmcrew ! They were planning on going upstairs to harass the beaten fighter but ROCKY stops them !!! It would’ve been extraordinary!, But regretfully it was cut ... Pity ... #rockybalboa1976

Sly Stallone (@officialslystallone) által megosztott bejegyzés,

Febr 18., 2019, időpont: 10:37 (PST időzóna szerint)