Sylvester Stallone láthatóan nem ért egyet azzal, ahogyan őt ábrázolták Pamela Anderson (galériánkban) új Netflix-dokumentumfilmjében, a Pamela közelről-ben.

Bár a Netflix különkiadásának premierje csak január 31-én lesz, máris több nagy port kavaró állítás bukkant fel az interneten.

Az egyik történet, amit Pamela megosztott, a Rocky sztárjával kapcsolatos, a színésznő ugyanis azt állította, hogy Stallone "egy lakást és egy Porschét ajánlott neki, hogy legyen az "első számú csaja"".

"Én pedig azt mondtam: "Ez azt jelenti, hogy van második számú"" - tette hozzá nevetve, mondván, hogy ő "szerelmet" akart, nem az anyagiakra pályázott.

Stallone csapata közleményt adott ki Pamela megjegyzéseivel kapcsolatban, és megkérdőjelezte, hogy azok tényszerűek-e.

"A Pamela Andersontól származó, ügyfelemnek tulajdonított nyilatkozat hamis és kitalált" - mondta egy szóvivő a New York Postnak. "Mr. Stallone megerősíti, hogy soha nem tette az említett kijelentés egyetlen részét sem".

Pamela Anderson a mai napon azzal került a figyelem középpontjába, hogy Putyinról és a Wikileaks alapítójáról is megosztott egyet s mást. Erről ebben a cikkünkben írtunk bővebben.

dokumentum | életrajzi

A popkultúra ikonjának, Pamela Andersonnak az életét követhetjük nyomon, soha nem látott archív felvételek és személyes naplók segítségével. több»

Rendező: Ryan White
Szereplők: Pamela Anderson