Stallone következő nagy dobása: Újabb főszerepet húzott be az akciósztár

A napokban számoltunk be arról, hogy a Sylvester Stallone birtokában lévő Balboa Productions és az Amazon Studios ismét Rocky produkciókat gyárthat a jövőben, most viszont egy sokkal biztosabb hírrel tudunk szolgálni. 

A Balboa Productions és Braden Aftergood első közös projektjeként érkezik ugyanis egy új akcióvígjáték, amelybe egy kémek számára fenntartott nyugdíjasotthonban játszódik, ahol egy rejtélyes gyilkosság törétnik. Egy hidegháborús hős kézbe veszi a nyomozást, hogy megtalálja az otthon lakói között élő bérgyilkost.

Stallone korábban a Szamaritánus filmben volt látható, amely Prime műsorkínálatában érhető el, jelenleg pedig a Paramount+-on futó Tulsa King főszerepét viszi, emellett pedig májusban indul a The Family Stallone reality show, amelyben Sly családi életében kaphatnak bepillantást a rajongók.

A Balboa Productions egyébként Lost on a Mountain in Maine című játékfilm adaptációján dolgozik, amely egy igazi túléléstörténet, amely egy fiúnak a Katahdin-hegység hatalmas vadonjában tett megrázó utazásának igaz történetén alapul, cég továbbá a Scavenger Hunt című zsánerfilm előkészítésén dolgozik, amelyet Elle Callahan ír és rendez az MGM/Amazon számára.

91 Tulsa King  (2022)

dráma | krimi

SkyShowtime (2023.02.14.)

Egy olasz maffiózót követhetünk nyomon, aki azzal a megdöbbentő feladattal szembesül, hogy újjá kell alapítania olasz maffiacsaládját a Missouri állambeli Kansas Cityben. több»