Az idei tavasz ügyeletes Marvel-őrülete A galaxis őrzői: 3. rész lesz majd. A film májusban kerül a mozikba, egy új előzetesben már most beleshetünk, hogy milyen kalandok és poénok várnak minket. Aki elég szemfüles, az két olyan szereplőt is kiszúrhat az egyperces videóban, akiket eddig nem láthattunk.

A film természetesen a már ismert banda új és egyben utolsó kalandját meséli majd el, amelyben Űrlord, Mordály, Groot, Drax és a többiek szembenéznek Ayesha főpapnővel, Adam Warlockkal és High Evolutionaryval. Hogy miként alakulnak majd e kalandok, arról egész jó képet fest az új előzetes, amit itt lent meg is nézhettek!

És ha elég figyelmesek vagytok kiszúrhatjátok benne Stakar Ogordot is. Ő már az előző filmben is kapott egy kisebb szerepet. Ha nem ugrana be, hogy kiről van szó, akkor segítünk: Sylvester Stallone játszotta. És fogja eljátszani most is. Az akciósztár már korábban elárulta, hogy a harmadik filmben is szerepelni fog, de mostanáig nem láthattuk őt.

Az egyelőre kérdéses, hogy mekkora szerep jut majd a filmben Stakar Ogordnak, de nem hinnénk, hogy sokkal nagyobb mint az előzőben. Ez azért is érdekes, mert míg a köztudatban az Űrlord vezette csapat a galaxis őrzői, valójában a képregényekben nem ők az elsők, akik ezt a nevet viselik. Előttük bizony Stakar Ogord csapatáé volt e titulus. Ezt a csapatot Charlie-27, Martinex, Mainframe és Krugarr alkotta, akik a második film végén az egyik extra jelenetben fel is bukkantak.

Egyébként nem Sylvester Stallone az egyetlen, aki a szemfülesek kiszúrhatnak az előzetesben. Egy még rövidebb pillanatra Nathan Fillion is látható. Megtalálod, hogy hol?