FRISSÍTVE: Időközben megérkezett a hivatalos előzetes is, melyet idelent láthattok.

Hamarosan érkezik az Obi-Wan Kenobi sorozat, amellyel kapcsolatban egyre több izgalmas részlet lát napvilágot. És eközben befutottak az első fotók is, melyeket a galériában tudtok megnézni.

Nemrégiben röppent fel a pletyka, hogy a történetben Qui-Gon Jinn is visszatérhet, noha a karaktert alakító Liam Neeson több alkalommal is leszögezte, hogy egy életre végzett a Star Wars filmekkel.

A MakingStarWars portál a napokban számolt be, hogy egy vetítésen bemutatásra került a Kenobi sorozat néhány jelenete, amelyekben Ewan McGregor és Hayden Christensen látható. A széria cselekménye tíz évvel A Sith-ek bosszúja történései után játszódik a Tatooine bolygón.

A forrás beszámolója szerint a kiszivárgott jelenetben a Jedi templom épp támadás alatt áll. Két fiatal padawan elkeseredett küzdelmet vív a klónokkal szemben, végül mestereiknek sikerül őket megvédeni a saját életük árán. A két tanítvány végül elmenekül. Hasonló képsorokat egyébként a nemrégiben lezárult The Book of Boba Fett című sorozatban láthattak a franchise rajongói, a fentebb említett forrás azonban azt is megerősíti, hogy a kiszivárgott jelenet nem azonos Grogu emlékeivel.

További hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a sorozattal kapcsolatban, az Obi-Wan Kenobi május 25-én debütál a Disney+-on.

akció | kaland | sci-fi

 Egy önálló sorozat keretein belül tér vissza a Star Wars franchise egyik legközkedveltebb karaktere, Obi-Wan Kenobi, akit ismét Ewan McGregor alakít. több»