Miközben mindenki azt próbálja kitalálni, mi is lesz Quentin Tarantino utolsó filmje, a legendás rendez valami egészen másra készül.

Tarantino ugyanis egy ideje az FX nagysikerű sorozatának, A törvény embere két epizódjának elkészítésről tárgyal. Amelyben maga Timothy Olyphant is visszatérne Raylan Givens szerepében.

Tarantino és Olyphant korábban egyébként a Volt egyszer egy Hollywood filmen dolgozott együtt, a színésszel pedig nemrégiben pedig A mandalori szorozatban is találkozhattak a rajongók.

A törvény embere 2015-ben zárult le a hatodik évaddal, a szériát nyolc Emmy-díjra is jelölték, Olyphant pedig egy Peabody-díjat is nyert az alakításával. Az új évad története nyolc évvel később játszódik majd Givens elhagyta Kentuckyt, jelenleg pedig Miamiban él, ahol rendőrbíróként és egy 14 éves lány apjaként próbál egyensúlyt teremteni a munka és a magánélet között.

Bővebb hivatalos információ egyelőre nem látott napvilágot a sorozattal kapcsolatban, a közeljövőben várhatóan azonban felpörögnek majd az események.

akció | dráma | krimi | misztikus | thriller

Raylan Givens, a rendőrbíró egy régimódi hős: kalapot visel, western csizmában jár és pisztolytáskát hord a derekán, azonban a fegyverét csak akkor használja, amikor valóban... több»