Steven Spielbergnél betelt a pohár - Kiderült, miért szállt ki az Indiana Jones 5-ből

Hamarosan megkezdődhetnek az Indiana Jones 5 munkálatai, bár úgy tűnik, hogy egyelőre a film forgatókönyvét sem sikerült tető alá hozni, mindenesetre James Mangold valószínűleg készen áll, hogy átvegye a stafétát Steven Spielbergtől.

Ha pedig már Spielbergnél tartunk, bő 10 éve került a mozikba az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága, a franchise negyedik részét nem kimondottan fogadták lelkesedéssel a rajongók, ennek ellenére úgy tűnt, hogy a legendás rendező mégis elkészíti az ötödik részt, ám végül távozott a projekttől.

“Rengeteg változatot kipróbáltunk Stevennel, és bár voltak benne igazán jó és használható részek, valami nem tudott működni” - nyilatkozta egy friss interjúban a film forgatókönyvírója, David Koepp. “Nagyon nehéz volt mindenkit összehozni a projekthez, hogy minden egyes fontos eleme meglegyen, köztük Harrison Ford, Steven Spielberg és a Disney, de nem sikerült összehozni.” Koepp azt is elmondta, hogy Spielberg távozása egy logikus döntés volt, bár törést is hozott a munkafolyamatban.

Mangolddal az élen valószínűleg még mindig számos kockázattal néz szembe az Indiana Jones ötödik része, nem lesz könnyű visszanyerni a rajongók bizalmát, a film mindenesetre a tervek szerint 2022 nyarán érkezhet a mozikba.

akció | kaland

SkyShowtime (2023.02.14.)

A hidegháború éveiben járunk. Indiana Jonest, a régészprofesszort egyre gyanúsabbnak tartják a hatóságok, az egyetemről pedig ki akarják tenni a szűrét. Jones megismeri a... több»