Stranger Things 4. évad: Hátborzongatóan epikus az új szezon magyar feliratos előzetese

Ha esetleg nem tudtak volna, a Netflix nagy dobásra készül a Stranger Things 4. évadával. A közkedvelt, 80-as éveket idéző sci-fi kalandsorozat az eddigi legkeményebb és legnagyobb évaddal várja a rajongókat, melyet eleve két felvonásra bontottak, és állítólag kétszer olyan hosszú lesz, mint bármelyik korábbi évad. Itt az új szezon magyar feliratos előzetese!

Egészen epikus előzetest kapott a Stranger Things negyedik szezonja, mely új szörnyeket, rengeteg új helyszínt és egy természetfeletti háborút ígér. Nagyon úgy fest, hogy ez a szezon talán még az előző évadoknál is ijesztőbb lesz, de a karakterek is komoly utat járnak majd be. 

Bizonyára emlékeztek, hogy Max (Sadie Sink) az előző évadban elvesztette a bátyját, Billyt (Dacre Montgomery), miután az feláldozta magát, Eleven (Millie Bobby Brown) és a Byers család elköltözött Hawkinsból, a többi gyerek, köztük Mike (Finn Wolfhard) a Hawkins középiskolába jár, miközben Hopper (David Harbour) fogságban van az oroszországi Kamcsatkán.

Stranger Things 4. évadának 1. felvonása május 27-én, a 2. pedig július 1-jén érkezik a Netflixre, melyet az ötödik és egyben utolsó évad követ majd. Nézzétek meg az új előzetest idelent!

A 4. évad kapcsán nem mellékesen azt sem árt tudni, hogy az új szezon két epizódját is Antal Nimród rendezte.

dráma | fantasy | horror | misztikus | sci-fi | thriller

Hopper Oroszországban raboskodik, ahol sok veszéllyel kell szembenéznie, amik emberi és nem emberi dolgok is egyaránt. Az Egyesült Államokban új problémák kezdenek jelentkezni,... több»