Streaming szemle: 4 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (december 25-31)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a két ünnep között is teljes gőzerővel dübörögnek, elhozva otthonainkba a legfrissebb film- és sorozatpremiereket. Listánkban összeválogattuk a kiemelt újdonságokat, amikre a napokban számolhatunk, azonban ez nem minden. A teljes programkínálatot itt találjátok. Minden érkező produkció egy kattintással elérhető lesz a weboldalunkról is, természetesen a megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#4

kaland | krimi | vígjáték

Disney+

Amikor Andy megtudja, hogy felkerült a Mikulás "rossz gyerek listájára", összehív egy csoportot a sorstársaiból, hogy megkapják a szerintük megérdemelt ajándékokat. több»

A filmet Alberto Belli rendezte, műfaját nézve egy ún. karácsonyi heist-film. A főszereplők Winslow Fegley, Camila Rodriguez, Derek Theler, Deric McCabe, Clara Stack, Anthony Joo, Ayden Elijah, Imogen Cohen, Madilyn Kellam és Danny Glover. A történet szerint Andy Steele egy ötödikes fiú, aki állandóan bajba kerül legjobb barátnőjével, Dulce Gutierrezzel. Nemrég egy rablást hajtottak végre, melynek során elkobzott játékokat lopnak el a tantestülettől, hogy visszaadják a gyerekeknek, igaz, pénzért.
#3

dokumentum

HBO Max

A dokumentumfilm feltárja az ún. Y2K probléma körüli hisztéria történetét és azt, hogyan változtatta meg a modern időket. A millenium bugként is ismert probléma azzal... több»

Miközben az óra visszaszámolt a 21. század fordulójához, a világ egy lehetséges technológiai katasztrófával nézett szembe: egy hiba miatt a számítógépek a 2000-es évet 1900-nak értelmezhették. A teljes egészében archív felvételekből és első kézből származó, számítógépes szakértők, tudósok, milíciacsoportok, konzervatív keresztények és popikonok beszámolóiból összeállított Y2K egy előrelátó és helyenként humoros történet a technológia erejéről és sebezhetőségéről.
#2

akció | dráma | krimi

Netflix

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»

A nagy pénzrablásban egy csapat idegen (mindannyian városok beceneveit viselik) összefog, hogy a Professzor (Álvaro Morte) által kitalált és Berlin vezetésével végrehajtott terv alapján kirabolják a spanyol királyi pénzverdét. A Berlin című sorozat az utóbbi csapattag életének egy korábbi időszakára összpontosít, amelyet a az eredeti sorozat későbbi évadaiban flashbackek formájában már érinthettünk. A férfi egy hatalmas rablása készül a csapatával.
#1

83 DogMan - A kutyák ura  (2023)

(12) (8)

dráma

Telekom TVGO

Douglas már fiatal kora óta küzdött azzal, hogy megtalálja a világban és a társadalomban a helyét, ezért inkább a kutyák társaságában keresett barátságot. Négylábú... több»

A Dogman - A kutyák ura egy francia akciódráma, melyet Luc Besson írt és rendezett, a főszerepekben Caleb Landry Jones, Jojo T. Gibbs, Christopher Denham, John Charles Aguilar és Grace Palma láthatóak. A film New Jersey-ben játszódik, és egy olyan férfit mutat be, akit az apja bántalmazott, és aki a kutyák társaságában találta meg a békességet.