Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (január 30-február 5)

A soron következő listában igyekeztünk összegyűjteni a legkiemeltebb premiereket, amelyekre a következő napokban számíthatunk. A filmeket és sorozatokat az Apple TV+, Disney+, Netflix, Telekom TV GO és HBO Max kínálatában találhatjátok meg. Mindegyik egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

80 Minden jót, Leo Grande  (2022)

(12) (3)

dráma | vígjáték

HBO Max

Nancy Stokes, a nyugdíjas tanárnő csendes, nyugodt életet élt. Férje halála után elviselhetetlen kalandvágy keríti hatalmába. Ezért igénybe veszi egy fiatal kísérőfiú, Leo... több»

A drámai vígjátékot Sophie Hyde rendezte Katy Brand forgatókönyvéből. A film főszereplői Emma Thompson és Daryl McCormack. A történet egy nő körül forog, aki egy fiatal szexmunkást keres, hogy végre átélhesse az orgazmust.
#4

82 Fűző  (2022)

(4) (6)

dráma | életrajzi | történelmi

Cinego | Telekom TVGO

Erzsébet osztrák császárné és magyar királyné kulcszerepet töltött be az Ausztria és Magyarország közötti kiegyezésben, szerepe mára azonban sokkal inkább jelképessé... több»

A Fűző egy 2022-es történelmi drámafilm, amelyet Marie Kreutzer írt és rendezett. A főbb szerepekben Vicky Krieps, Florian Teichtmeister, Katharina Lorenz, Jeanne Werner, Alma Hasun, Manuel Rubey, Finnegan Oldfield, Aaron Friesz, Rosa Hajjaj, Lilly Marie Tschörtner és Colin Morgan látható. A filmben Erzsébet osztrák császárné, aki félig-meddig elszakadt hűtlen férjétől, 40. születésnapja közeledtével furcsán kezd viselkedni. A császárné híres a szépségéről, és megszállottan méri a súlyát, nem hajlandó enni, és elemzi a külsejével kapcsolatos megjegyzéseket.
#3

90 Kedves Edward  (2023)

(3)

dráma

Apple TV+

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új... több»

A drámasorozat egyik alkotója Jason Katims, aki Ann Napolitano azonos című regényét használta fel forrásként. A fiatal Edward Adler az egyetlen túlélője egy repülőgép-szerencsétlenségnek, amely családja életét követeli. Ő és a tragédia által érintett társai kapcsolatba lépnek egymással, hogy megbirkózzanak a veszteségükkel és fájdalmukkal.
#2

75 Pamela közelről  (2023)

(3)

dokumentum | életrajzi

Netflix

A popkultúra ikonjának, Pamela Andersonnak az életét követhetjük nyomon, soha nem látott archív felvételek és személyes naplók segítségével. több»

Rendező: Ryan White
Szereplők: Pamela Anderson
A világ egyik leghíresebb szőke bombázójának bensőséges és emberközeli portréja. A dokumentumfilm végigköveti Pamela Anderson életének és karrierjének útját a kisvárosi lánytól a nemzetközi szexszimbólummá, színésznővé, aktivistává és anyává válásáig.
#1

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+ | Telekom TVGO

T'Challa, ismertebb nevén Fekete Párduc, Wakanda királya 2022-ben visszatér a mozivászonra! A Marvel moziverzumának ötödik fázisába tartozó Fekete Párduc 2 rendezői székét a... több»

A film a Fekete Párduc (2018) folytatása és a Marvel moziverzum (MCU) 30. filmje. A filmet Ryan Coogler rendezte, aki a forgatókönyvet Joe Robert Cole-lal közösen írta. A főszerepben Letitia Wright alakítja Shurit, mellette Lupita Nyong'o, Danai Gurira, Winston Duke, Florence Kasumba, Dominique Thorne, Michaela Coel, Tenoch Huerta Mejía, Martin Freeman, Julia Louis-Dreyfus és Angela Bassett is szerepelnek a produkcióban. A filmben Wakanda vezetői T'Challa király halála után azért harcolnak, hogy megvédjék nemzetüket.