Streaming szemle: 5 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (április 8-14)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő napokban is felsorakoztatják a legfrissebb filmeket és sorozatokat, amelyek garantálják, hogy nem fogunk unatkozni képernyőink előtt. Az HBO Max jóvoltából érkezik A szimpatizáns című sorozat Robert Downey Jr. szereplésével, illetve az Apple TV+ bemutatja a Franklin című produkciót, amiben Michael Douglas alakítja Benjamin Franklint. Listánkban a kiemelt tartalmakra összpontosítottunk, persze ez nem a teljes kínálat, minden egyéb érkező produkciót megtaláltok itt. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, természetesen megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#5

68 The Greatest Hits  (2024)

(1)

dráma | fantasy | vígjáték

Disney+

Egy szerelmi történet, amelynek középpontjában a zene és az emlékezet közötti kapcsolat áll, és az, ahogyan ezek – néha szó szerint – elragadnak minket. több»

Harriet rájön, hogy a művészet az életet utánozza, amikor felfedezi, hogy bizonyos dalok képesek visszarepíteni őt az időben - szó szerint. Miközben a múltat egykori barátjának romantikus emlékein keresztül éli újra, időutazása a jelenben egy új szerelembe ütközik. Az időutazás során el kell gondolkodnia azon, hogy vajon érdemes-e megváltoztatni a múltat.
#4

50 Lopás  (2024)

(6) (8)

dráma | thriller

Netflix

Egy fiatal nő küzdelme őslakos örökségének megvédéséért egy olyan világban, ahol az idegengyűlölet egyre erősödik, az éghajlatváltozás veszélyezteti a... több»

A svéd dráma Ann-Helén Laestadius azonos című regénye alapján készült. Egy rénszarvaspásztor családból származó fiatal sámi nő küzd megélhetésének és örökségének védelmében.
#3

80 Franklin  (2024)

(1)

dráma | életrajzi | történelmi

Apple TV+

A sorozat Franklin pályafutásának egyik legnagyobb hazárdjátékának történetét tárja fel. 70 évesen Franklin túljárt a brit kémek és a francia besúgók eszén, miközben... több»

A Franklin egy életrajzi minisorozat az Egyesült Államok alapító atyjáról, Benjamin Franklinről, amely Stacy Schiff 2005-ben megjelent A Great Improvisation: Franklin, France and the Birth of America című könyve alapján készült. A sorozat bemutatja azt a nyolc évet, amelyet Benjamin Franklin Franciaországban töltött, hogy meggyőzze az országot az amerikai demokrácia támogatásáról. A főszerepben Michael Douglas látható.
#2

dráma | romantikus | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

A nagysikerű vigjáték harmaik felvonásában folytatódik Ian (John Corbett) és Toula (Nia Vardalos) fergeteges története. A folytatásban egy görögországi esküvő van napirenden,... több»

Gus Portokalos és Ian édesapja, Rodney egy évvel ezelőtti halála után a Portokalos család a gyásszal küzd. Nick, aki most külön él, hazatér, és felettébb éretlenül viselkedik. Athena és férje, Yianni ápolják a demenciával küzdő Mariát. Toula és Ian, bár boldog házasságban élnek, a szülői lét kihívásaival szembesülnek, miközben lányuk, Paris a tudtukon kívül problémákba ütközik az egyetemen.
#1

80 A szimpatizáns  (2024)

(1) (1)

dráma | thriller | történelmi

HBO Max | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

A vietnami háború vége felé egy, a dél-vietnami hadseregbe beépített kém az Egyesült Államokba utazik, és egy menekült közösségben telepedik le, ahol továbbra is titokban... több»

A sorozat egy kapitány történetét meséli el, aki egy észak-vietnami kém a dél-vietnami hadseregben. A vietnami háború vége felé kénytelen a tábornokával együtt az Egyesült Államokba menekülni. Miközben egy dél-vietnami menekültekből álló közösségben él, titokban tovább kémkedik a közösség után, és jelentéseket készít a Vietkongnak, miközben lojalitása és új élete között küzd.