Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (október 23-29)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten sem hagyják nézőiket friss és izgalmas premieráradat híján. A Telekom TV GO, Skyshowtime, Netflix, Apple TV+, Amazon Prime Video és HBO Max jóvoltából folytatódnak sikersorozatok, új mozifilmek érkeznek otthonunk kényelmébe és eddig nem látott produkciókra is számíthatunk. Listánkban az elkövetkező napok legérdekesebb premierjeivel foglalkozunk, természetesen sok más is nézhető lesz, a teljes kínálatot itt találjátok. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

dráma | horror | misztikus

SkyShowtime | Netflix

A Yellowjackets egy tehetséges középiskolás lányfocistákból álló csapat története, akik egy repülőgép-szerencsétlenség túlélői lesznek a távoli, északi vadon mélyén. A... több»

Két hónappal Jackie halála után a túlélők csoportja azért küzd, hogy túléljék a telet. Lottie elvállalta a lelki vezető szerepét. Natalie és Travis sikertelenül vadászik élelemre és keresi az eltűnt Javit. Eközben a terhes Shauna azzal tölti az idejét, hogy Jackie megfagyott holttestével beszélget.
#5

70 Átkozottak  (2023)

akció | animáció | kaland

Apple TV+

Alex, a szerető családapa egy átok következtében kővé változik. Felesége és gyermekei mindent elkövetnek azért, hogy megmentsék és hajmeresztő kalandokba keverednek. több»

Az animációs filmben megismerhetjük Alex Vanderhouvent, akit egy generációkon átívelő átok kővé változtat. Az egyetlen esélye a menekülésre, ha gyermekei, Pandora és Russ, valamint felesége, Sky visszaviszik az ellopott régiségeket az őket megillető helyre és megszüntetik a szörnyű átkot.
#4

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy hihetetlen és igaz történet a kisgyermekkori tanárokról és barátaikról, a Wiggles-ről, akik a rock 'n' roll útján milliók szívébe lopták be magukat világszerte. több»

A dokumentumfilm a The Wiggles valószínűtlen története, négy baráté, akik a 90-es évek elején felvettek egy gyermekzenei albumot, és ezzel örökre megváltoztatták a globális zeneipart. A kék, piros, sárga és lila szerkóikról felismerhető Anthony Field, Murray Cook, Greg Page és Jeff Fatt a kisgyermekkori tanítás alapjaival és egy adag önbizalommal felvértezve valószínűtlen zenei jelenséggé váltak. A producerek számos elutasítását legyőzve a The Wiggles saját kezébe vette a karrierjét, és minden idők legsikeresebb gyerekzenekarává vált.
#3

72 A fájdalom ügynökei  (2023)

(9) (2)

dráma | krimi

Netflix

Liza jobb életet szeretne teremteni magának és lányának, ezért munkát vállal egy csőd szélén álló gyógyszergyártónál. Liza bátorsága katapultálja a céget és őt is a... több»

A fájdalom ügynökei egy bűnügyi drámafilm, amelyet David Yates rendezett Wells Tower forgatókönyvéből. A film Evan Hughes 2022-ben megjelent, azonos című könyve alapján készült. A film főszereplői Emily Blunt, Chris Evans, Andy García, Catherine O'Hara, Jay Duplass, Brian d'Arcy James és Chloe Coleman. A cselekmény középpontjában egy gyermekét nevelő anya áll, aki egy közép-floridai, csődbe jutott gyógyszergyárnál kap munkát, és hamarosan egy bűnügyi összeesküvés középpontjában találja magát.
#2

dráma

HBO Max

Az amerikai aranykor a hatalmas gazdasági változások, a régi és a vadonatúj rendszerek közötti nagy konfliktusok, valamint a hatalmas vagyonok megszerzésének és elvesztésének... több»

Az aranykor a hatalmas gazdasági változások, a hatalmas vagyonok és veszteségek, valamint a régi és az új közötti ádáz versengés időszaka volt. Ez a rivalizálás sehol sem nyilvánul meg jobban, mint az East 61st Street-en, ahol Marian Brook és a régivágású nagynénjei, Agnes van Rhijn és Ada Brook, a döbbenetesen gazdag George és Bertha Russellel szemben laknak. Russellék mindketten vadul ambiciózusak, a férfi anyagilag, a mő társadalmilag, és elszántan törnek New York legmagasabb szintjére. Eközben Brooklynban Marian barátnője és bizalmasa, Peggy Scott saját útját járja a fekete elit világában. Ebben a modern kor küszöbén álló csillogó világban vajon érvényesülnek-e a társadalom bevett szabályai, vagy teljesen megváltozik a játék?
#1

78 Gran Turismo  (2023)

(22) (3)

akció | dráma | kaland

HBO Max | Telekom TVGO | TV-ben (HBO 2, csütörtök 01:33)

Egy tizenéves "Gran Turismo" játékos játéktudásával megnyerte a Nissan versenyek sorozatát, és már jó úton halad afelé, hogy igazi profi autóversenyzővé váljon. A... több»

A Gran Turismo egy életrajzi sportdráma, amelyet Neill Blomkamp rendezett Jason Hall és Zach Baylin forgatókönyvéből. A Columbia Pictures, a PlayStation Productions és a 2.0 Entertainment által gyártott film a Polyphony Digital által fejlesztett azonos című videojáték-sorozaton alapul. A film Jann Mardenborough igaz történetét meséli el, aki tizenéves Gran Turismo játékosként profi autóversenyző lett. A film főszerepében Archie Madekwe játssza Mardenborough-t David Harbour, Orlando Bloom, Darren Barnet, Emelia Hartford, Geri Halliwell Horner, Djimon Hounsou és Josha Stradowski mellett.