Streaming szemle: 6 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (szeptember 4-10.)

Miként köszöntik az őszt a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók? Természetesen rengeteg újdonsággal, klasszikusokkal, új és visszatérő sorozatokkal, illetve mozifilmekkel, amiket most már otthonunk kényelméből is élvezhetünk. Listánkban igyekeztünk a legizgalmasabb premierket összegyűjteni, amelyek a következő héten landolnak a Netflix, Skyshowtime, Disney+, Apple TV+, Amazon Prime Video és Telekom TV GO kínálatában. A teljes felhozatalt itt találjátok. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról, megtekintésükhöz azonban előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#6

60 Bölcsőrablók  (2023)

(3)

dráma | fantasy

Apple TV+

Egy elrabolt fiú története, akit egy alternatív New Yorkban, egy varázslatos világban próbálnak megtalálni. több»

A Bölcsőrablók egy horror-fantasysorozat, amelyet Kelly Marcel készített és Melina Matsoukas rendezett Victor LaValle azonos című regénye alapján az Apple TV+ számára. 2023. szeptember 8-án várható a sorozat premierje, rögtön három epizóddal. A történetben egy férfi a felesége keresésére indul, miután az első gyermekük születése után valami szörnyűséget tesz.
#5

dráma | romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Jane-t az extrovertált legjobb barátnője, Corinne (Odessa A'zion) meggyőzi, hogy egy éven át készítsen süteményeket, és vigye őket bárokba azzal a céllal, hogy férfiakkal... több»

Az Amazon Prime Video új filmje egy szingli hölgy életét mutatja be, aki barátnője tanácsára süteményekkel a kezében kezdi látogatni a helyi bárokat, hogy férfiakkal ismerkedjen. Viszont egy váratlan diagnózis mindent megváltoztat.
#4

70 A győztes  (2023)

(1)

vígjáték

SkyShowtime

Családi vígjáték, amely egy kis európai ország egykori miniszterelnökének életét mutatja be, aki egy évtized után igyekszik újra kapcsolatba lépni családjával, amelyet... több»

A The Winner egy szlovák vígjátéksorozat, amelyet Jan Hřebejk rendezett, és amelynek premierje 2023. szeptember 4-én lesz a SkyShowtime streaming platformon. A forgatókönyvet Peter Nagy és Zuzana Dzurindová, Mikuláš Dzurinda szlovák ex-miniszterelnök lánya írta. A főbb szerepeket Ivana Chýlková, Natalia Germani, Petra Dubayová és Rebecca Rigová játsszák Ady Hajda mellett. A történetben egy kis európai ország volt miniszterelnökének, Viktor Hudáknak (Vladimír "Ady" Hajdu) az életét követhetjük nyomon, aki egy évtized után megpróbálja visszanyerni családja szívét, akiket politikai karrierje során elhanyagolt.
#3

dráma | horror | misztikus | thriller

HBO Max | Telekom TVGO

A Lambert családot egy könyörtelen átok sújtja, amely olyan borzalmakkal kísérti őket, amelyek elől nem tudnak menekülni. Az átok apáról fiúra száll, és hiába küzdenek... több»

Az Insidious: A vörös ajtó egy horrorfilm, amelyet Patrick Wilson (rendezői debütálásában) rendezett Scott Teems forgatókönyvéből, Leigh Whannell és Teems története alapján. A film az Insidious: A gonosz háza (2013) közvetlen folytatása, és az Insidious-franchise ötödik része. Az eredeti rendező, James Wan producerként működik közre, akárcsak Jason Blum a Blumhouse Productions nevű cégén keresztül. Wilson, Ty Simpkins, Rose Byrne, Andrew Astor, Steve Coulter, Joseph Bishara, Leigh Whannell, Angus Sampson és Lin Shaye ismét eljátsszák a korábbi filmekből ismert szerepeiket; Sinclair Daniel és Hiam Abbass is csatlakozott a szereplőgárdához. A szinopszis alapján 2019-ben, kilenc évvel a megszállása után Josh Lambert elfojtja az emlékeit. Elvált feleségétől, Renai-tól, míg édesanyja, Lorraine nemrég halt meg. A fiával, Daltonnal való kapcsolata feszültté vált, és megpróbálja rendezni a köztük lévő dolgokat, miközben főiskolára viszi őt, de ennek veszekedés lesz a vége.
#2

dráma | romantikus

Netflix

Mel alkalmazkodik a megváltozott életritmushoz, Jack azon dolgozik, hogy gyarapítsa üzletét, a város pedig új fenyegetésekkel néz szembe, amikor Virgin Riverben titkok kezdenek... több»

A nagy sikernek örvendő romantikus drámasorozat visszatér az ötödik évaddal, amiben hőseink új kapcsolatokkal, veszélyekkel és konfliktusokkal néznek szembe, mindeközben pedig olyan titkok kerülnek a felszínre, amelyekre senki nem számított.
#1

43 A kis hableány  (2023)

(8) (10)

családi | fantasy | kaland | musical | romantikus

Disney+ | Telekom TVGO

A kis hableány egy magával ragadó mese, amely minden korosztály szívét elnyerte. A történet egy fiatal és kíváncsi hableány, Ariel történetét követi nyomon, aki Triton... több»

A kis hableány egy romantikus fantasy film, amelyet Rob Marshall rendezett David Magee forgatókönyvéből. A Walt Disney Pictures, a Lucamar Productions és a Marc Platt Productions koprodukciójában készült film a Disney 1989-es, azonos című animációs filmjének élőszereplős adaptációja, amely maga is Hans Christian Andersen 1837-es, azonos című meséjén alapul. A film főszerepében Halle Bailey énekesnő alakítja a címszerepet, Jonah Hauer-King, Daveed Diggs, Awkwafina, Jacob Tremblay, Noma Dumezweni, Art Malik, Javier Bardem és Melissa McCarthy mellett. A történetben Ariel, akit lenyűgöz az emberek világa, alkut köt az alattomos tengeri boszorkánnyal, Ursulával, hogy hangját emberi lábakra cserélje. Célja, hogy lenyűgözze Eric herceget, akit egy hajótörésből mentett meg, mielőtt kifut az időből.