Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amiket a jövő héten nézhetsz (július 10-16.)

A hazánkban elérhető streamingszolgáltatók továbbra is izgalmas új tartalmakkal bombáznak minket hétről-hétre. A következő napok sem képeznek majd kivételt, sikerfilmeket láthatunk és befutott sorozatok új évadait, valamint érdekes új tartalmakkal is bővül a kínálat. Listánk egyfajta válogatás a következő hét premierjeiből, a teljes felhozatalt itt találjátok. Minden új film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

dráma | sci-fi

Apple TV+

A nagy Galaktikus Birodalom bukásáról és egy csapat száműzöttről szóló történet a második évadban is folytatódik, és láthatjuk, miként próbálják kétségbeesetten... több»

A z új évadban több, mint egy évszázaddal az első évad fináléja után járunk. A galaxisban egyre nő a feszültség. Miközben a Cleonok kibontakoznak, egy bosszúszomjas királynő azt tervezi, hogy belülről pusztítja el a Birodalmat.
#6

dráma | romantikus

Amazon Prime Video

Belly régebben számolta a napokat, amikor visszatérhet Cousins Beachre, de mivel Conrad és Jeremiah a szívéért harcol, és Susannah rákja visszatér, nem biztos, hogy a nyár valaha... több»

A második évadban ott folytathatjuk a történetet, ahol abbamaradt. Közeledik az újabb nyári vakáció, amit Belly mindig várt az előző években - azonban a szerelmi háromszög és egy újra felbukkanó betegség megkeserítik az édes kánikulát.
#5

akció | dráma | kaland

HBO Max

Clark (Tyler Hoechlin) és Lois (Bitsie Tulloch) most együtt dolgoznak a Smallville Gazette-nél, és élvezik a kisvárosi életet. De Kenték romantikus boldogsága csak rávilágít... több»

A sorozat új, harmadik évadában láthatjuk, hogy Clark és Lois visszavonulnak vidékre és a Smalville Gazette-nél dolgoznak, élvezve a kiérdemelt nyugalmat. A kisvárosi mindennapok azonban véget érni látszanak, amikor titkok és egy növekvő fenyegetés kezdi beárnyékolni hőseink életét.
#4

horror | misztikus | sci-fi

Netflix

Miután egy titokzatos erő megtizedeli a világ lakosságát, és mindenkit, aki látja, öngyilkos lesz, Sebastiannak és kislányának, Annának a saját túlélésükért kell... több»

A spanyol posztapokaliptikus horror-thriller a 2018-as Bird Box című film spin-off folytatása, amelyet Josh Malerman 2014-es, azonos című regényéből adaptáltak. A film egy apát (Mario Casas) és lányát (Naila Schuberth), valamint azokat követi, akikkel összefognak, hogy megpróbáljanak túlélni egy disztópikus jövőt, amelyben senki sem marad életben, ha ráemeli tekintetét a Földet megszálló entitásokra.
#3

dokumentum | krimi | misztikus

Disney+

Gerald Blanchardról, a modern történelem egyik legkreatívabb, legszámítóbb és legképzettebb bűnügyi lángelméjéről szóló hihetetlen, első kézből származó beszámoló. több»

Rendező: Landon Van Soest
Landon Van Soest rendezte a dokumentumfilmet, amely a hivatalos szinopszis szerint Gerald Blanchard, a modern történelem egyik legkreatívabb, legkiszámíthatóbb és legérdekesebb bűnözői lángelméjének hihetetlen, első kézből származó beszámolóját meséli el. Két valószínűtlenül nem odaillő winnipegi nyomozó a világ minden táján követi Blanchardot, aki egyre bonyolultabb rablások sorozatát követi el, miközben a hírnév felé törekszik a bűnözés útján.
#2

51 Nyolc ezüstért  (2021)

(3)

dráma | fantasy | horror | misztikus

SkyShowtime | Telekom TVGO

A 19. századi Franciaországban egy kis falu lakóit hátborzongató természetfeletti jelenség fenyegeti. John McBride, a patológus érkezik a városba, hogy kivizsgálja a veszélyt,... több»

A gótikus horrorfilmet Sean Ellis írta, rendezte és társproducerként is tevékenykedett. A film főszereplői Boyd Holbrook, Kelly Reilly, Alistair Petrie és Roxane Duran. A cselekménye egy 19. századi vidéki franciaországi faluban játszódik, amelyet egy vérfarkas fenyeget. Az Egyesült Államok és Franciaország nemzetközi koprodukciójában készült filmet a 2021-es Sundance Filmfesztiválon mutatták be Nyolc ezüstért címmel. A kritikusok általánosságban pozitív kritikákat írtak a produkcióról.
#1

62 Renfield  (2023)

(15) (15)

fantasy | horror | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Renfield (Nicholas Hoult) a nárcisztikus Drakula (Nicolas Cage) megkínzott segítője. Renfield mindig kénytelen megszerezni gazdája zsákmányát és végrehajtani a parancsát,... több»

A Renfield egy akcióvígjáték/horror, amelyet Chris McKay rendezett, valamint Ryan Ridley írt Robert Kirkman története alapján, aki egyben a producer is volt. A filmet Bram Stoker 1897-es Drakula című regényének szereplői ihlették, a főbb szerepekben Nicholas Hoult, Awkwafina, Ben Schwartz, Shohreh Aghdashloo, Brandon Scott Jones, Adrian Martinez és Nicolas Cage látható. A történet szerint a 20. század elején az erdélyi vámpír, Drakula gróf találkozik az angol ügyvéddel, R. M. Renfielddel. Renfield azt reméli, hogy üzletet tud kötni egy kis földterületért, és miután hasznos asszisztensnek bizonyul, végül Drakula szolgájává válik, ami lehetővé teszi számára, hogy halhatatlan legyen, és szupererőre és sebességre tegyen szert, ha bogarakat fogyaszt.