Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (május 22-28.)

Mint minden hétvégén, most is összegyűjtöttük nektek a legizgalmasabb premiereket, amelyekre a jövő héten számíthatunk a hazánkban elérhető streamingszolgáltatók jóvoltából. Természetesen az AppleTV+, Prime Video, HBO Max, Netflix, Disney+, Telekom TV GO és a Skyshowtime más tartalmakkal is bővíti a kínálatát, a teljes listát megtaláljátok itt. Minden premier egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

dráma | erotikus | thriller

SkyShowtime

Beth Gallagher, a hűséges feleség, szerető anya és sikeres kisvállalkozó története, akinek világa felborul, amikor férje, Dan botlásai azzal fenyegetnek, hogy tönkreteszik... több»

A Fatal Attraction egy erotikus thriller, amelyet Alexandra Cunningham és Kevin J. Hynes készítettek. Az 1987-es, James Dearden által írt azonos című film alapján készült. Egy szenvedélyes viszony illékony és veszélyes fordulatot vesz, amikor egy nő nem engedi, hogy házas szeretője véget vessen kapcsolatuknak.
#6

vígjáték

HBO Max

Ramadan meggyőzi Gervais-t, hogy adja át neki a Futottak még... című sorozat adaptációjának jogait. Amikor azonban megpróbálja a sorozatot a gyártásig eljuttatni, azzal a... több»

Az HBO Maxra érkező új sorozatban megismerhetjük Ramadant, aki szeretné megalkotni Ricky Gervais Futottak még... című sorozatának német adaptációját. Ezért Gervaishoz fordul engedélyért, akivel együtt munkához is látnak, azonban egy kellemetlen ténnyel kell szembesülniük - a németek nem éppen a humorukról híresek.
#5

50 A griff  (2023)

(1)

fantasy

Amazon Prime Video

A felnőtté válás felé vezető úton a három kívülálló, Mark, Memo és Becky kapcsolatba kerül a Fekete Torony nevű fantasztikus világgal. több»

A Prime Video új sorozata a készítők állítása alapján a legnagyobb német fantasy projekt a Végtelen történet óta. A nagy költségvetésű produkció már öt évig készült, a jövő héten végre megérkezik a streamingszolgáltató kínálatába. A történetben három fiatalt követhetünk nyomon, akik elkeverednek a Sötét Torony varázslatos világába, ahol a Griff uralkodik, és rabszolgasorsba taszítja a világ lakóit. Hőseink lesznek azok, akik végül szembeszállnak vele.
#4

65 Fubar  (2023)

(11) (2)

akció | kaland | thriller

Netflix

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»

A FUBAR egy kémsorozat, amelyet Nick Santora készített. A főszerepben Arnold Schwarzenegger látható, akinek ez az első szerepe egy tévésorozatban. A produkció hivatalos szinopszisa alapján a következőre számíthatunk: Luke Brunner és lánya, Emma évek óta hazudnak egymásnak, egyikük sem tudja, hogy a másik CIA-ügynök. Amikor mindketten megtudják az igazságot, rájönnek, hogy valójában semmit sem tudnak egymásról.
#3

romantikus | vígjáték

Apple TV+

Az egykori gyerekkori legjobb barátok felnőttként újra összejönnek, és megpróbálnak túllépni azon a törésen, ami a szétválásukhoz vezetett. több»

A Szigorúan barátság egy vígjátéksorozat, amelyet Nicholas Stoller és Francesca Delbanco készítettek. A főszerepekben Rose Byrne és Seth Rogen láthatóak. A történetben megismerhetünk két gyerekkori jóbarátot, akik egy régi konfliktus miatt egy időre elszakadtak egymástól. Azonban most új lehetőséget adnak barátságuknak.
#2

akció | vígjáték

Disney+

Jin Wangot követhetjük nyomon, egy átlagos tinédzsert, aki egyensúlyt szeretne találni a középiskolai társadalmi élete és a bevándorló otthoni élete között. Amikor az... több»

Az sorozat Gene Luen Yang 2006-os, azonos című képregényén alapul. A forgatás 2022 februárjában kezdődött Los Angelesben. A szinopszis alapján Jin Wang, az iskolai és otthoni életével küszködő középiskolás találkozik Wei-Chennel, az új tajvani cserediákkal az iskolájában. Az események sorozata azonban oda vezet, hogy belekeveredik a kínai mitológia istenei közötti csatába.
#1

68 Kokainmedve  (2023)

(23) (17)

thriller | vígjáték

SkyShowtime | Telekom TVGO

Amikor 1985-ben egy drogcsempész lezuhan kokainnal megrakott repülőgépével, Georgia állam vadonjában valami különös dolog történik. A baleset után mindenki a "fehér aranyat"... több»

A Kokainmedve egy horrorkomédia, amelyet Elizabeth Banks rendezett és Jimmy Warden írt. A film alapját egy igaz történet képezi - azonban nem sok köze van a valós eseményekhez. A film főszereplői Keri Russell, O'Shea Jackson Jr., Christian Convery, Alden Ehrenreich, Brooklynn Prince, Isiah Whitlock, Jr., Margo Martindale, Jesse Tyler Ferguson és Ray Liotta. A filmet a 2022 májusában elhunyt Liotta emlékéne szentelték. Történetünkben egy drogcsempész ledob egy kokainszállítmányt a repülőgépéről. Megpróbál ejtőernyővel leugrani a droggal teli zsákjával, de eszméletlenül nekiesik az ajtókeretnek, és a halálba zuhan. Holtteste a Tennessee állambeli Knoxville-ben landol, ahol Bob, egy helyi nyomozó azonosítja. Arra a következtetésre jut, hogy a kokain valószínűleg a St. Louis-i drogbárótól, Syd White-tól származik, a maradék pedig eltűnt. Eközben a Chattahoochee-Oconee Nemzeti Parkban egy fekete medve megeszi a kokain egy részét, majd rendkívül agresszívvá válik, és megtámad két turistát, Elzát és Olafot.