Streaming szemle: 7 kihagyhatatlan premier, amit a jövő héten nézhetsz (november 7-13)

Az országban elérhető streamingszolgáltatók a következő héten sem hagynak minket unatkozni. A rengeteg új film és sorozat között válogatni gyakran fárasztó feladatnak tűnhet, ezért a következő listában összegyűjtöttük a kiemelt premiereket, amelyekre a következő napokban számíthatunk. Minden film és sorozat egy kattintással elérhető lesz weboldalunkról is, azonban megtekintésükhöz előfizetés szükséges az adott szolgáltatónál.

#7

67 Az Angolok  (2022)

(2)

dráma | western

HBO Max

Egy angol nő 1890-ben Nyugatra érkezik, hogy bosszút álljon azon a férfin, akit fia haláláért felelősnek tart, és találkozik egy volt lovassági felderítővel és a... több»

Az Angol egy nemzetközi koprodukcióban készülő western-minisorozat, amelyet Hugo Blick írt és rendezett. A főszerepekben Emily Blunt és Chaske Spencer látható. Egy angol nő 1890-ben nyugatra érkezik, hogy bosszút álljon azon a férfin, akit felelősnek tart a fia haláláért, és találkozik egy volt lovassági felderítővel és a pawnee-törzs egyik tagjával, akivel felfedezi, hogy talán közös a múltjuk.
#6

vígjáték

Apple TV+

Ian és Poppy összefogtak és megalapították a GrimPop Studios-t. Dana azon kapja magát, hogy közvetítenie kell felettesei szüntelen civakodása miatt. A Mythic Questnél David... több»

Visszatér az Apple sorozata, immár a harmadik évaddal, amiben videójáték-fejlesztők mindennapjaiba nyerhetünk betekintést. A főbb szerepekben ismét F. Murray AbrahamDanny PudiRob McElhenney és Cristin Milioti látható.
#5

33 Emlősök  (2022)

(1)

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video | TV-ben (BBC Earth, csütörtök 01:33)

Egy Michelin-csillagos séf története, akinek világa összeomlik, amikor megdöbbentő titkokat fedez fel terhes feleségéről. több»

James Corden és Sally Hawkins főszereplésével érkezik egy új sorozat az Egyesült Királyságból a Prime Video kínálatába. Corden az utóbbi években inkább műsorvezetőként és humoristaként vált ismertté, most azonban visszater gyökereihez, az angol komédiához ebben a sorozatban, amit a készítők egyfajta "párkapcsolati kriminek" neveztek.
#4

sportfilm

Disney+

David Beckham visszatér a kelet-londoni futballpályákra, ahol gyerekkorában játszott. Egy fiatal, a bajnokságban való megmaradásért küzdő csapat mentora lesz. több»

Rendező: Sean Doyle
Szereplők: David Beckham
David Beckham világszerte ismert divatikonként, modellként, családapaként és általában véve kedves fickóként is. Most a korábbi angol válogatott kapitány, aki a londoni East End munkásosztályából származik, a Westward Boys csapatát edzi, hogy visszaadja a helyi futballnak mindazt, amihez őt hozzásegítette. 
#3

dokumentum | krimi

Netflix

Amikor rejtélyes laboratóriumi eredmények összekötik egy helyi kórházban történt halálesetek sorozatát, egy hős ápolónő összefog két kisvárosi nyomozóval, hogy beépülve... több»

A Netflix múlt héten bemutatta az igaz történeten alapuló filmjét Jessica Chastain és Eddie Redmayne főszereplésével egy gyilkos ápolóról. Most megismerhetjük a történet valódi formáját ebben a dokumentumfilmben, ami interjúk és archív felvételek segítségével mutatja be a történteket.  
#2

59 Karácsonyi románc  (2022)

(5) (4)

romantikus | vígjáték

Netflix

A karácsony előtti napokban egy fiatal, frissen eljegyzett örökösnő síbalesetet szenved. Miután amnéziát diagnosztizálnak nála, a jóképű szállástulajdonos és lánya... több»

A Netflix egyik nagy karácsonyi újdonsága 2022-re Lindsay Lohan főszereplésével érkezik. Egy frissen eljegyzett örökösnőt alakít, aki egy baleset következtében egy síparadicsomban rekedt. Ez az egyik a Netflixre érkező két exkluzív Lindsay Lohan-projekt közül. A másik az Irish Wish címet viseli majd, és 2023-ban debütál.
#1

71 Nincs baj, drágám  (2022)

(21) (8)

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

HBO Max | Netflix | Telekom TVGO

Az 1950-es években járunk. Alice úgy érzi, valami nem stimmel azzal az álomvilággal, amelyben a férjével, Jackkel élnek. Szinte minden tökéletes, ugyanakkor egyre gyanúsabbnak... több»

A Nincs baj, drágám egy 2022-es amerikai pszichológiai thriller, amelyet Olivia Wilde rendezett Katie Silberman forgatókönyvéből. A film főszereplői Florence Pugh, Harry Styles, Gemma Chan, KiKi Layne, Nick Kroll és Chris Pine. A film egy idilli, céges városban élő háziasszonyt követ nyomon, aki egy összeesküvésbe botlik, amelyet a város vezetője rejteget a lakosok elől.