Súlyos vádak a Reszkessetek, betörők! színésze ellen

Emlékszel még Kevin McCallister undok bátyjára, Buzzra? Ő az, aki Barryt, a tarantulát tartotta háziállatként. Ő az, aki úgy felhúzta egy heccel Kevint a családi vacsin, hogy az dührohamot kapott és ezért felzavarták a szobájába, végül pedig ott is felejtették. Ő az, aki a második részben a diákkórusban az egész város előtt csinál bohócot az öccséből, amiből persze megint nagy kalamajka lett. És ő az, akit most igen súlyos vádakkal illettek. Pontosabban az őt alakító Devin Ratrayt.

Az immár negyvenes éveit taposó színész elég hullámzó pályafutást tudhat magáénak. A Reszkessetek, betörők! előtt nem sok értékelhető filmet tudott felmutatni. Utána viszont kapott kisebb szerepeket egyre komolyabb alkotásokban is. A ’90-es évek nem volt túl gyümölcsöző számára, de a XXI. században immár felnőtt színészként már sokkal jobban megvetette a lábát a filmiparban, bár kifejezetten nagy szerepeket nem igazán kapott.

Devin Ratray most sem azzal hívta fel magára a média figyelmét, hogy Oscar-díjas alakítást nyújtott volna valamelyik filmjében. Ennél sokkal csúfosabb ügyről van szó. A TMZ magazin kapta fel a hírt, miszerint színész ellen rendőri intézkedést kértek nemrégiben. Oklahoma City egyik szállodájához riasztották a járőröket, méghozzá a színész akkori barátnője hívta őket. Elmondása szerint ugyanis összeveszett Devin Ratray-jel, aki ezt követően nem csak arcon ütötte, de fojtogatni is kezdte.

A helyszínre érkező rendőrök végül elválasztották egymástól és lenyugtatták a veszekedő feleket. A fizikai tettlegességet nem látták bizonyítottnak és Devin Ratray immár volt barátnője sem tett miattuk feljelentést, így várhatóan nem is lesz folytatása az ügynek. Emellett a színész egy képviselője is tagadta a vádakat, állítása szerint a veszekedés valóban eldurvult, de végig megmaradt verbális szinten.

Devin Ratray egyébként közel harminc év után idén újra magára öltötte Buzz McCallister karakterét, méghozzá a Reszkessetek, betörők! - Otthon édes otthon rebootban. Buzz felnővén rendőr lett, akit egy otthon hagyott gyerekhez riasztanak. Ő pedig elmeséli a diszpécsernek, hogy valójában hamis riasztásról van szó, mivel az öccse, Kevin évek óta minden karácsonykor ezzel szívatja amiért gyerekkorukban kétszer is otthon felejtették… A film lehet, hogy felejtős, de ez a kikacsintás mindenképpen csillagos ötös.