Súlyos vádak: Szexuális zaklatással vádolják a néhai Kirk Douglast

Kirk Douglas 2020. februárjában hunyt el, a legendás színészről halála után nem sokkal azonban különös pletykák kezdtek terjedni a közösségi platformokon.

Douglasszel kapcsolatban már évekkel kapcsolatban is felmerült a gyanú, hogy zaklatta a nyolcvanas években rejtélyes körülmények között elhunyt Natalie Woodot. A Haragban a világgal és a West Side Story színésznője ugyan soha nem beszélt a történtekről, húga, Lana Wood frissen megjelent memoárjában azonban nagy részletességgel emlékezik meg mindarról, amely 1955. nyarán történhetett.

A testvérpár akkoriban  Az üldözők című filmen dolgoztak, Lana Wood elmondása szerint pedig édesanyjuk, Maria Zakharenko szervezett meg egy találkozót lánya és a színész között azt remélve, hogy Douglas több filmes szerephez hozzásegítheti majd Woodot.

“Borzalmasan nézett ki, zilált és dühös volt. Ő és anya azonnal suttogni kezdtek egymás között, így akkor nem igazán hallottam és értettem, miről beszélnek, de nyilvánvaló volt, hogy valami rossz történt a nővéremmel. Bármi is volt az, akkor túl fiatal voltam, hogy megértsem a helyzetet” - így írja le Lana Wood az éjszaka eseményeit, miután visszatért Douglas szobájából.

Évekkel később a színésznő elmondta húgának, hogy aznap éjszaka Douglas bántotta őt, Natalie és édesanyja azonban megállapodtak abban, hogy nem fordulnak a nyilvánossághoz a történtek miatt, mivel attól tartottak, hogy az eset tönkretenné a színésznő karrierjét.