Csupán rövid ideig tarthatott a rajongók öröme, hogy Henry Cavill visszatér Superman szerepében, ám úgy tűnik, hogy James Gunn egészen mást tervez a DC számára.

Cavill még a Black Adamben bukkant fel egy kisebb cameo erejéig, a színész pedig már be is jelentette, hogy ez csupán a kezdet, végül kiderült, hogy Gunn és Peter Safran új alapokra kívánja helyezni a DC jövőjét.

Mindemellett elkaszálták a harmadik Wonder Woman filmet is, Gunn pedig megerősítette, hogy az általa tervezett Superman film a karakter fiatal éveire fókuszál majd. Mondani se kell, hogy máris találgatásokra adott okot, ki is vehetné át a stafétát Cavilltől a jövőben, ehhez pedig segítségül is hívták a Midjourney mesterséges intelligenciát, amely meg is rajzolta a Superman fiatal énjét (galériánkban) mindezt Cavill utódjaként.

Cavill a Vaják és a DC után viszont egyáltalán nem tűnik el, hiszen már az is bejelentésre került, hogy a színész a Warhammer 40,000 adaptációjában vállalt szerepet.

64 Black Adam  (2022)

akció | fantasy | sci-fi

Black Adam, Marvel Kapitány ősi egyiptomi elődje sikeresen eljut napjaink világába, hogy kihívja Marvel Kapitányt és segítőit. Miközben Black Adam megpróbálja tisztázni a... több»