Sydney Sweeney épp Ibizán nyaral, ahol sikerült őt lencsevégre kapni strandolás közben.

Az Eufória sztárja egy elképesztően dögös bikinit viselt a tengerparton, amelyet néhány igazán elegáns kiegészítővel dobott fel. Egy áprilisi interjúban a Gotham magazinnak interjúban a színésznő arról beszélt, hogy rendkívül egyszerű rutint alakított ki a szépségápolás terén, a galériánkban található fotók pedig alá is támasztják, hogy ennél többre nem is igazán van szüksége.

“A személyes szépségápolási rutinom mindig is minimalista volt. Mivel a forgatásokról fotózásokra és bemutatókra járok, ahol általában rengeteg sminket viselek, úgy érzem jó, ha a bőröm legalább akkor fellélegezhet, amikor nem dolgozom” - mondta a színésznő.

Sweeney egy kisebb társaság körében vett részt a kiruccanáson, a nap későbbi részében pedig egy kétemeletes hajó fedélzetén vették vélhetően új partoknak az irányt. A színésznő legutóbb a Reality című drámában volt látható, az Eufória harmadik évadában pedig a tervek szerint 2025-ben tér vissza.

A Harper's Bazaarnak adott interjújában Sweeney ugyanakkor elmondta, hogy igyekszik minél visszafogottabb és nyugodtabb életmódot folytatni, amikor épp nem dolgozik semmilyen projekten.

65 Reality  (2023)

dráma

Egy volt amerikai hírszerzési szakembert a leghosszabb büntetésre ítéltek, amiért egy e-mail révén jogtalanul adott ki kormányzati információkat a médiának az orosz... több»