Nemrégiben Florence Pugh-nak sikerült felkavarni az állóvizet azzal, hogy egy áttetsző rózsaszín Valentino ruhában pózolt.

Pugh rengeteg negatív visszajelzést kapott emiatt, amelyre ő maga is reagált a későbbiekben, ezúttal viszont Olivia Wilde állt ki a mozgalom mellett (nem is először, lásd a korábbi galériás cikkünket) az Elle magazin címlapján.

Wilde még 2021-ben a Vogue-nak adott interjúban beszélt arról, hogy támogatja a FreetheNipple nevű mozgalmat. “Ez kulturálisan specifikus, mert nyilván más országokban kevésbé félnek a mellbimbótól. Szerintem mindannyiunknak nagyon hasznos lehet, ha ügyelünk arra, hogy a női testek megbélyegzése ne fertőzzön meg minket a saját szemléletünkkel. Ha lehetőséget kapunk arra, hogy megünnepeljük a testünket, annak hatása van” - mondta a színésznő.

“Én két gyereket szoptattam, és ez vicces, mert őszintén szólva, amikor szoptatsz, más a kapcsolatod a melleiddel és a világ többi részével. És tényleg nagyon vicces, ahogy a társadalom fél a női testtől, pedig nélküle nem lennénk itt” - tette hozzá Wilde.

A színésznő saját elmondása szerint próbálja megtörni azt a stigmát, amely a női melleket és a szoptatást övezi, így már 2016-ban posztolt egy képet arról az Instagramján, amelyen a gyermekével látható szoptatás közben, amelyet a “neverunderestimatethepowerofawoman” hashtaggel jelölt meg.

Pugh egyébként a közelmúltban a Wilde rendezésében készült Nincs baj, drágám című filmben szerepelt, amely megtekinthető a hazai mozikban. Korábban több pletyka is felröppent azzal kapcsolatban, hogy a két sztár munkakapcsolat nem volt épp felhőtlennek mondható a forgatás során, mindez azonban nem került megerősítésre.

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Az 1950-es években járunk. Alice úgy érzi, valami nem stimmel azzal az álomvilággal, amelyben a férjével, Jackkel élnek. Szinte minden tökéletes, ugyanakkor egyre gyanúsabbnak... több»