Izgalmas részletet árult el Cameron Monaghan (galériánkban) Tron: Ares filmmel kapcsolatban, amelynek forgatása jelenleg is zajlik.

A színész a Collider magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy a film képi világa valami egészen más lesz, mint amit korábban tapasztalhattak a nézők. “Azt hiszem, ez a film előremutató lesz abban, hogy mit lehet csinálni a vizualitás terén. Néha még azokon a napokon is bejöttem, amikor nem dolgoztam, mert az a díszlet tényleg elképesztő volt” - mondta Monaghan.

“Emlékszem, hogy megnéztem az eredetit, és azt hittem, hogy a 90-es években készült, vagy ilyesmi, mert eléggé elképesztő volt, hogy egy film abból a korszakból hogyan nézhetett ki ilyen elképesztően, és hogyan használhatták a számítógépeket úgy, ahogyan ők” - jegyezte meg a színész azzal kapcsolatban, hogy az első Tront még egy repülőút során látta.

“A Tron: Örökséget tavaly láttam 35MM-en vetítve a New Beverlyben, és tényleg nagyon jól tartja magát, ráadásul a Daft Punk csodálatos hangsávja is megvan hozzá. Szóval tetszik, hogy ezek a filmek között több évnyi különbség van. Nem jönnek ki túl gyakran, és minden alkalommal, amikor kijönnek, a technológia és a filmkészítés egy új korszakát mutatják be” - tette hozzá a színész.

A Tron: Ares a jelenlegi tervek szerint 2025 októberében kerül majd a mozikba.

akció | kaland | sci-fi

Sam Flynn képtelen elfogadni apja rejtélyes eltűnését, aki egykor a világ legjobb videojáték-fejlesztőjének hírében állt. A fiú a régi Flynn Játékteremből érkező szignál... több»