Szeptember a SkyShowtime-on: 6 premierfilm és sorozat, amiről nem szabad lemaradnod, köztük az év fantasyjével

A SkyShowtime új, izgalmas sorozatokkal és filmekkel indítja az őszt, többek között jön a Poker Face, a Knives Out-filmek révén ismert, többszörös Oscar-jelölt Rian Johnson alkotása Natasha Lyonne főszereplésével és egy hamisítatlan skandináv krimisorozat is! Mutatjuk a listát.

Codename: Annika

A Codename: Annika egy finn-svéd bűnügyi sorozat. A történet egy műkincscsalásokra specializálódott finn nyomozóról, Emmáról szól, aki titokban beszivárog egy stockholmi aukciósházba, hogy kivizsgálja a cég kapcsolatát egy Blanko néven ismert hírhedt pénzmosóval. Hogy észrevétlen maradjon, Emma az Annika fedőnevet veszi fel, és egy féktelen bulikirálynőnek álcázza magát, aki a vad buliknak, drogoknak és alkoholnak él – ami épp az ellentéte a hűvös, nyugodt és összeszedett Emmának. Új, vad személyisége olyan ajtókat nyit meg előtte, amelyek bepillantást engednek a magas szinten művelt műkincscsalások világába. Annika bőrében azonban Emmának szembe kell néznie olyan emlékekkel, amelyeket megpróbált mélyen eltemetni magában.

Poker Face

A Poker Face egy 10 részes sorozat, minden héten egy újabb rejtélyes bűncselekménnyel. Natasha Lyonne alakításában követhetjük Charlie történetét, aki különleges adottsága révén képes megmondani, ha valaki hazudik. A lány Plymouth Barracuda autójával útnak indul, és minden megállónál új emberekkel és olyan rejtélyes bűncselekményekkel találkozik, amelyeket kötelességének érez megoldani. A sorozat írója, rendezője és vezető producere a többszörös Oscar-jelölt filmrendező, Rian Johnson, a Knives Out filmek írója, rendezője és egyben producere is. A 10 részes sorozat Natasha Lyonne mellett olyan sztárokkal érkezik, mint Adrian Brody, Benjamin Bratt, Joseph Gordon-Levitt, Simon Helberg és Ellen Barkin.

78 Poker Face  (2023)

misztikus

SkyShowtime (2023.09.15.)

Charlie-nak rendkívüli képessége van arra, hogy megállapítsa, mikor hazudik valaki. Plymouth Barracudájával útra kel, és minden egyes állomáson új szereplőkkel és furcsa... több»

The Winner

A The Winner egy cseh-szlovák koprodukcióban készült családi vígjáték, amely egy kis európai ország kitalált miniszterelnökének, Hudák Viktornak (Ady Hajdu) a történetét meséli el, aki politikai karrierje befejeztével visszatér a mindennapi életbe. Amikor azonban utódja radikálisan átalakítja a rendszert, amelyet ő egy életen át épített, hamar ráébred, hogy volt miniszterelnökként igen csekély befolyással bír a dolgok menetére. Mivel szeretné bebizonyítani magának, hogy még mindig fontos ember, megpróbálja átvenni az irányítást otthon, ahol feleségével és három lányával él. De mivel oly sokáig volt távol tőlük, fogalma sincs, hogyan zajlanak valójában a hétköznapok, és egy olyan családot talál, amely már régen megszokta, hogy nélküle él – az otthoni nők pedig messze felülmúlják minden politikai ellenfelét, akikkel miniszterelnöki pályafutása során találkozott. További szereplők: Ivana Chýlková és Milan Ondrík.

Kopogás a kunyhóban

M. Night Shyamalan neves filmrendező új thrillerében egy félreeső kunyhóban nyaraló családot négy fegyveres idegen tart fogva, akik döbbenetes döntésre akarják kényszeríteni őket, hogy megakadályozzák az apokalipszis eljövetelét. A Knock at the Cabin főszereplői: Dave Bautista (Dune), az Emmy®-díjra jelölt Jonathan Groff (Mindhunter), Ben Aldridge (Fleabag), Nikki Amuka-Bird (Old), az újonc Kristen Cui és Abby Quinn (Little Women) és Rupert Grint (Harry Potter-sorozat). Szeptember 17-től nézheted.

horror | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.09.17.)

Egy család elhatározza, hogy egy félreeső faházban, távol a civilizációtól tölti a nyári vakációt gyermekükkel. Hamarosan azonban idegenek jelennek meg, és elfogják őket. Az... több»

Kokainmedve

A rendező Elisabeth Banks, valamint az Oscar®-díjas Phil Lord és Chris Miller (Spider-Man: Into The Spider-Verse) egy olyan izgalmas alkotással rukkolt elő, amelyet egy igaz történet ihletett. A film egy drogcsempész 1985-ös repülőgép-szerencsétlenségéről szól, és az eltűnt kokainról, amelyet egy fekete medve falt fel. A Georgia állambeli erdőben egy közel 250 kg súlyú csúcsragadozó elképesztő mennyiségű kokaint nyel le, majd ámokfutásba kezd, hogy még több anyaghoz jusson, és minél több vért ontson. Premier szeptember 24-től.

horror | misztikus | thriller

SkyShowtime (2023.09.17.)

Egy család elhatározza, hogy egy félreeső faházban, távol a civilizációtól tölti a nyári vakációt gyermekükkel. Hamarosan azonban idegenek jelennek meg, és elfogják őket. Az... több»

Dungeons and Dragons: Betyárbecsület

Egy elbűvölő tolvaj és egy csapat nem mindennapi kalandor egy nagyszabású rablást hajt végre, hogy visszaszerezzenek egy elveszett ereklyét. Ám a dolgok veszélyesen félresiklanak, amikor kiderül, rossz emberekkel húztak ujjat. A Dungeons & Dragons: Honour Among Thieves a legendás szerepjáték gazdag világát és játékos szellemét varázsolja a képernyőre egy szórakoztató és akciódús kalandban. Szeptember 29-től nézhető.

akció | fantasy | kaland

SkyShowtime (2023.09.29.)

Egy nagyszabású kalandra indul egy sármos tolvaj és különc kalandorokból álló csapat, akik elhatározzák, hogy a nyomára bukkannak egy elveszett ereklyének. A dolgok azonban... több»