Ma ünnepli 57. születésnapját a mozifilmek fenegyereke, aki “lepukkant videotékásból vált a világ egyik legelismertebb írójává és rendezőjévé”. Quentin Tarantino (Volt egyszer egy Hollywood) a modern mozi egyik legnagyobb és legmeghatározóbb alakja, aki “tiszteleg más filmek előtt, nem koppint”.

Nélküle nem tudnánk, hogy miről szól a Like a Virgin című Madonna dal (Kutyaszorítóban), nem emlegetnénk a mindennapokban az “örülünk, Vincent?” kifejezést (Ponyvaregény), vagy hogy a D néma” (Django elszabadul). Ő mutatta be a világnak Christoph Waltzot, aki szadista nácit alakított a Becstelen Byrgantykban, majd érző szívű fejvadászt játszott a Django elszabadulban.

Az HBO GO-n most előtte tisztelgnek azzal, hogy legújabb filmjét a Volt egyszer egy Hollywoodot a tervezetthez képest 3 héttel előbb, már április 1-én elérhetővé teszik az HBO GO-n! A 2 Oscar-díjjal jutalmazott film tévé premierje április 19-én lesz az HBO GO-n.

Hollywood már nem a régi. Az egykori sztár, Rick Dalton egyre lejjebb csúszik, az alkoholban és az önsajnálatban keres menedéket. Eddig kiismerte magát a showüzletben, de mára minden megváltozott. Pedig szeretné újraépíteni karrierjét. A főszerepben Leonardo DiCaprioAl PacinoBrad Pitt és Margot Robbie.