Szex, feszültség és egy kukkoló hacker: Mi ez az új, fülledt Netflix-sorozat?

A Netflixen frissen debütált a Tolakodó pillantás című új brazil sorozatot, amely Miranda, egy képzett hacker és kukkoló történetét meséli el, aki egy veszélyes szerelmi háromszögbe keveredik. 

A mindössze egy évados, 10 epizódból álló sorozatot Luciana Oliveira rendezte, a főszerepeket Débora Nascimento és Emanuelle Araujo alakítják. 

A cselekmény tele van fordulatokkal, mellyel a Netflix az erotikus thrillerek mezőnyben próbál meg valami emlékezeteset alkotni. Hogy sikerült-e? 

Attól függ, honnan nézzük. A sorozat vegyes kritikákat kapott, egyesek kiszámíthatónak tartják és felrótták az alacsony színvonalat, míg másokat a fő rejtély és a számos fordulat magával ragadott. 

A széria 16 éven felülieknek ajánlott, és a Netflix a "érzéki" kategóriába sorolja a számos fülledt jelenet miatt. Érdemes megjegyezni továbbá, hogy a sorozat az első olyan brazil produkció, amely intimitás-koordinátor bevonásával készítettek.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, idelent megnézheted az előzetest, ha pedig tennél vele egy próbát, a mafabos adatlapról a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dráma | misztikus | thriller

Miranda, a fékezhetetlen kukkoló és rendkívül képzett hacker sorsa megváltozik, amikor találkozik álmai férfijával. De vajon olyan lesz-e a férfi, mint amilyenre számított? több»