Szociopata gyilkos, csillagközi fejvadász: 3 új sorozat, amit látnod kell ezen a héten!

Ezen a héten sem maradunk izgalmas Netflix-megjelenések nélkül, a streaminszolgáltató ugyanis három igazán izgalmas sorozatot is tartogat a számunkra, amelyeket össze is gyűjtöttük számotokra a lenti listában.

#3

akció | animáció | kaland

Netflix

A film két gyereket követ nyomon, akik felfedezik, hogy apjuk az egész galaxis legkeményebb fejvadásza, amikor véletlenül az űrben stoppolnak. több»

A legtöbb gyerekben kialakul egyfajta vonzalom azzal kapcsolatban, hogy mivel foglalkoznak a szüleik. Ebben az aranyos animációs sorozatban Lisa és Sean elrejtőznek az apjuk teherautójában, ám végül egy űrhajó fedélzetén találják magukat. Kiderül ugyanis, hogy apjuk munkája sokkal félelmetesebb és izgalmasabb, mint azt valaha is elképzelték, ő ugyanis egy igazi fejvadász. A produkció március kilencediként debütál a Netflixen.
#2

dráma

Netflix

A film 1988-ban, Kuvaitban játszódik, ahol két nő a kuvaiti tőzsde férfiak dominálta közösségében próbál boldogulni és karriert építeni. A történet Szaddám Huszein... több»

Farida nemrég vált el, és van egy tizenéves lánya. Éppen státuszát igyekszik megőrizni egy vad és törtető társadalomban. De az exe pénze nélkül olyan életmódot folytat, amit már nem engedhet meg magának. A Rawan Madhi főszereplésével készült dráma igaz történeten alapul: az 1980-as évek Kuvaitjában két nő (Farida és unokatestvére, Munira) nagy vihart kavart pénzügyi világban. A sorozat március nyolcadikától lesz elérhető.
#1

83 Te  (2018)

(26) (9)

dráma | krimi | romantikus | thriller

Netflix

A sorozat főszereplője egy rendkívül intelligens könyvesboltvezető. A srácnak nagyon megtetszik az egyik vásárló, így minden eszközt bevet, hogy megszerezze és magába... több»

"A szerelem teljesen kiéget." A sorozat rajongi tudják, a szociopata és szökevény Joe Goldberget (Penn Badgley) kiégeti mind a szerelem, mind pedig minden komolyabb érzelmi állapot. A negyedik évad erősen indít, hiszen érezhetően az a szándék, hogy a néző együtt érezzen Joe-val, és elhiggyük, hogy ő is kevesebbszer gyilkolna, ha az emberek is mások lennének az életében. A negyedik évad március kilencedikén érkezik majd.