Ben Affleck és Matt Damon régi barátok, akik együtt dolgoztak és együtt nyertek Oscar-díjat, így talán nem meglepő, hogy fiatal színészként még a bankszámlájukon is osztoztak.

A duó a "The Bill Simmons Podcast" egyik legutóbbi epizódjában jelent meg és elárulták, hogy az 1980-as évek végétől kezdve egyetlen bankszámlájuk volt, hogy finanszírozni tudják a meghallgatásokat és a színészi karrierjüket:

"Szokatlan volt, de szükségünk volt a pénzre a meghallgatásokhoz" - mondta Damon, aki ezt utólag "furcsa dolognak" nevezte - "Segíteni akartuk egymást, és ott akartunk lenni egymásnak" - mondta Affleck. "Olyan volt, hogy: 'Nem leszel egyedül. Nem leszek egyedül. Menjünk ki, és csináljuk együtt."

Minden alkalommal, amikor Affleck vagy Damon szerepet kapott, a fellépésből származó pénzt a bankszámlájukra utalták. Damon így magyarázta: "Amíg valamelyikünknek volt pénze, tudtuk, hogy az áram nem fog leállni. A Geronimo - Az amerikai legenda után kb. 35 ezer dollár volt a bankban. Úgy voltam vele, hogy 'egy évig jól állunk'."

Persze voltak szabályok, de azok is rugalmasak voltak.

"A pénzzel elmehettél [a meghallgatásokra] New Yorkba. Szabad volt kivenni 10 dollárt, és negyeddollárosokra váltani, és elmenni [a játékterembe] videojátékozni" - mondta Damon.

"Imádok ezzel a fickóval dolgozni. Imádok vele lógni" - mondta később Affleck Damonról - "Ha nagyszerű alkotókkal dolgozhatsz együtt, akik egyben jó emberek is, az sokkal kifizetődőbb személyesen és szakmailag is."

Affleck és Damon az Air – Harc a legendáért című új drámájuk sajtókörútja keretében járják épp a sajtót. Affleck rendezte is a filmet és Damonnal együtt játssza a főszerepet a filmben, amely a Nike azon küldetését követi nyomon, hogy megmentse a kosárlabda üzletágát, és a fiatal Michael Jordant a márka új arcává tegye. Viola Davis, Jason Bateman és Chris Tucker is feltűnnek a filmben, amely az SXSW világpremierjén elragadó kritikákat kapott.

Az Air április 5-én kerül a mozikba az Amazon jóvoltából.

dráma

Sonny Vaccaro, a Nike márkaigazgatója és Phil Knight, a Nike alapítója arra törekszenek, hogy forradalmasítsák a piacot azzal, hogy a kosárlabdázó legendát, Michael Jordant... több»