Alig egy hét múlva érkezik a mozikba a Ridley Scott rendezésében készült Gucci-ház, amely az idei év egyik legjobban vár produkciójának számít.

Már az előzetesek alapján is úgy tűnik, hogy Lady Gaga akár egy Oscar-díjat is bezsebelhet Patrizia Reggiani megformálásáért. Ezzel kapcsolatban az énekesnő korábban elmondta, hogy a szerepre több hónapon keresztül készült fel, és hogy ez idő alatt egy pillanatra sem törte meg a filmben hallható akcentusát.

A The Hollywood Reporter magazinnak adott interjújában Lady Gaga azt is elmondta, hogy a szerep lelkileg is súlyosan meggyötörte, hiszen a felkészülés során saját korábban átélt traumáiból is merítkezett. Lady Gaga 19 évesen szexuális erőszak áldozatul esett, ezt az emléket pedig több alkalommal is felelevenítette a felkészülés során.

“Van egy jelenet, amelyben elhajítok egy égő gyertyát. Emlékszem, hogy a felvétel során sikerült a frászt hoznom Salma Hayekre.  Teljesen szétestem, Patrizia is szétesett” - mesélte Gaga, majd hozzátette, hogy Ridley Scott mélységesen ellenezte a munkálatok során ezt a módszert.

Mint kiderült, Lady Gagán a felkészülés során gyakran úrrá lett a szorongás is, amely miatt rendszeresen hányina kellett, egy idő után pedig szinte természetessé vált számára ez az állapot.

A Gucci-ház november 25-én érkezik a hazai mozikba.