80 Deadpool 2  (2018)

A Fox és Disney egyesülése után számos korábban tervezett produkció sorsa kétségessé vált, úgy tűnik azonban, hogy a Marvelnél valóban új otthonra találhattak az X-Menek, illetve a Fantasztikus Négyes.

Bár egyelőre nem hivatalos, hogy mikor és melyik filmben bukkannak fel sokak kedvencei, az viszont már most tudható, hogy Deadpool további önálló filmet kap a stúdiónál. A Marvel ráadásul nem igazán változtatott a korábbi stáb felállásán. A forgatókönyvet továbbra is Paul Wernick és Rhett Reese írja majd, a címszereplőt pedig Ryan Reynolds alakítja majd.

A készítőknek pedig maga Kevin Feige, a Marvel elnöke tett ígéretet, hogy a Deadpool 3 ugyanúgy hozhatja azt a korhatáros koncepciót, mint korábban. Egy kérdés azonban nyitott maradt a produkcióval kapcsolatban, még pedig az, hogy foglalhatja majd el az új Deadpool rendezői székét.

A We Got This Covered magazin legfrissebb értesülései szerint, amelyet ugyanarra a forrásra alapoz, ahonnét She-Hulk és a Ms. Marvel előkészületéről zajló infókat is kaptuk, a Marvelnél erősen gondolkodnak azon, hogy Taika Waititit keressék meg ezzel a feladattal.

Persze mindez egyelőre nem került megerősítésre, Waititi alighanem már gőzerővel dolgozik a Thor: Szerelem és mennydörgésen, és persze az is kérdés, hogy két szuperhősfilm után lesz-e még kedve egy harmadikba is belefogni, mindenesetre a film 2021. november 5-én érkezik majd a mozikba.