2019.06.12   szerző: hp   hozzászólások: 0

A Támadás a Fehér Ház ellen bemutatásakor nem sejtettük, hogy egyszer trilógiaként fogjuk emlegetni Gerard Butler akciófilmjét, de ennek is eljött az ideje. Befutott a harmadik felvonás teljes előzetese!

Mike Banning még egyszer (utoljára?) visszatér, hogy megmentse az Egyesült Államok elnökét a Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása-ban, azonban ezúttal némileg nehezített terepen kell mindezt megtennie.

A történet szerint ugyanis a Gerard Butler által alakított karaktert felültetik, így versenyt kell futnia az idővel, hogy tisztázza a nevét, és megakadályozzon egy merényletet az elnök ellen.

Az új trailer a korábbi kedvcsinálóval szemben már lényegesen több akciót tartalmat, robbanástól, puszta kezes harcon át a masszív dróntámadásig mindenből jut, és bár azt már jól tudjuk, hogy a több nem mindig jobb, azonban a Támadás a Fehér Ház ellen franchise-t eddig sem a lebilincselő fordulatai és drámái adták el.  

A film rendezői székét a trilógiában először Ric Roman Waugh foglalhatta el, míg a főbb szerepeket Butler mellett Morgan FreemanNick Nolte és Jada Pinkett Smith alakítja.

A Támadás a Fehér Ház ellen 3.: A védangyal bukása augusztus 29-től látható a magyarországi mozikban. A friss előzetest idelent mutatjuk!