Kevin Costner ügyvédje határozottan cáfolta azokat az állításokat, amelyek szerint a színész megpróbálta korlátozni a Paramount Network Yellowstone című sorozatának forgatásán töltött idejét.

A Puck News magazinnak nyilatkozva Costner ügyvédje, Marty Singer "teljes hazugságnak" nevezte azokat a híreket, amelyek szerint Costner mindössze egy hetet akart az ötödik évad második felének forgatásával tölteni. 

“Mint mindenki, aki bármit is tud Kevinről, jól tudja, hihetetlenül szenvedélyesen szereti a sorozatot, és mindig is mindent megtett a siker érdekében” - nyilatkozta Singer.

“Ahogy korábban is mondtuk, Kevin kulcsszereplője volt a Yellowstone sorozatunk sikerének, és reméljük, hogy ez a továbbiakban is így lesz” - nyilatkozta a Paramount képviselete, amelyben hangsúlyozta, hogy Costner alakítására a sorozat szerves részeként tekintenek.

A Puck News beszámolója szerint Costner és a sorozat alkotója, Taylor Sheridan között kisebb feszültség alakult ki a munkálatok során, amelyről a színész asszisztense, Glenn Kleczkowski meg is osztott néhány üzenetváltást az Instagramon. Ez alapján kiderült, hogy az ellentéteket Sheridan új sorozata, a Tulsa King váltotta ki.

Az értesülések szerint az ötödik évad második felét idén nyáron tervezték leadni, noha mindeddig még a második epizódot sem forgatták le, így könnyen lehet, hogy a Paramount egyik legsikeresebb sorozatának lezárását egyszerűen elvágják.

Costner egyébként Golden Globe-díjat is nyert a Yellowstonban nyújtott alakításáért. A színész jelenleg a saját, Horizon című sorozatán kíván dolgozni, amelyben egyúttal a főszerepet is alakítja, és amelyet a Warner Bros Pictures és a New Line Cinemas vásárolt meg.

A további értesülések szerint a csatorna elutasította Costner feltételeit és helyette egy új spin-off sorozatot terveznek Matthew McConaughey főszereplésével, akivel állítólag már tárgyalóasztalhoz is ültek. A témával kapcsolatban korábban ITT írtunk.

dráma | western

Az új évad a Dutton-klánt követi nyomon, amint egy vitatott választási kampányt vészelnek át, miközben megpróbálnak megoldani egy trükkös zsarolási helyzetet két Dutton... több»