Először voltak a menő tuning járgányok és a száguldás. Majd jöttek a tuning járgányok és a driftelés. Utána viszont egészen fura irányt vettek a dolgok: tankkal versenyzés, felhőkarcolók közt átugratás vagy épp egy atomtengeralattjáró autókkal legyőzése. Igen, természetesen a Halálos iramban szériáról van szó, amely mára teljesen az abszolút nem valóságos akciójelenetek mintapéldája lett. És mi lesz a következő lépés?

Sokan már az eddigi filmek láttán is azzal viccelődtek, hogy a franchise előbb-utóbb ki fogja magát lőni a világűrbe. Nos, van egy hírünk: valóban így lesz. Sőt, ha nem jött volna közbe a koronavírus, akkor már múltidőben beszélhetnénk erről. És ráadásul az is kiderült, hogy mindez nem véletlen, hanem gondos tervezés eredménye.

Nemrégiben Michelle Rodriguez kotyogta el magát egy interjú során, amikor az egy évvel elhalasztott Halálos iramban 9-ről volt szó. Akkor megkérdezték tőle (talán csak viccből), hogy tényleg az űrbe mennek-e Dominic Torettóék. Ő pedig megdöbbent, hogy erről mégis honnan tudhatnak a stábon kívül mások is?! És hozzátette, hogy sajnos ő maga (vagyis az általa alakított Letty) nem volt olyan szerencsés, hogy kimehessen a világűrbe.

Még érdekesebb, amit Seth Rogen osztott meg nemrég a hivatalos Twitter-csatornáján. Állítása szerint jó tíz évvel ezelőtt beszélgetett a franchise egyik producerével, akinek tényleg csak viccből azt mondta, vigyék ki a filmeket a világűrbe. Erre a producer teljes komolysággal azt válaszolta: még nem…