2019.07.15   szerző: csd   hozzászólások: 0

Nem kis kihívással kell szembenéznie annak a színésznek, aki a jövőben magára akarja vállalni az X-Men univerzumból ismert Rozsomák szerepét, hiszen Hugh Jackman közel húsz évig formálta meg karaktert, így ez idő alatt a neve szinte egybeforrt a figurával.

Tényleg Taron Egerton lesz Rozsomák az MCU-ban? Végre megszólalt az érintettA kép forrása: ScreenRant

Korábban több név is felmerült az esetleges szereppel kapcsolatban, így Taron Egertoné is. Egerton a Kingsmanben szerzett nagyobb hírnevet, az idén júniusban mozikba került Rocketman pedig hatalmas elismerést hozott a fiatal színész számára.

Egerton azonban a napokban adott friss interjúban cáfolta a korábbi pletykákat, amelyek szerint nagy eséllyel ő kapná a jövőben Logan szerepét az MCU-ban. „Azt hiszem, hogy ez csupán egy pletyka. Nem gondolom magamról, hogy teljes mértékben alkalmas lennék a szerepre, bár ha Marvelnél így látnák a dolgot, az nagyszerű lenne” – nyilatkozta a színész.

Hogy a stúdiónak mik is a tervei a jövőben a karakterrel, arról várhatóan maga Kevin Feige is elárul néhány apróbb titkot az idei San Diegó-i Comic Conon. Ha Egerton csakugyan esélyes a szerepre, akkor talán nem is lehetne jobb tanítómestere Jackmannél, akivel korábban már az Eddie, a sasban szerepelt közösen.

83 Rocketman  (2019)

dráma | életrajzi | musical | zenés

A Rocketmanből megtudhatjuk, hogyan vált a visszahúzódó zongoristából, Reginald Dwightból világsztár, akit ma mindenki Elton Johnként ismer. A filmben az Eltont alakító Taron... több»