Freddie Prinze Jr. élménye az 1997-es Tudom, mit tettél tavaly nyáron című thriller forgatásán saját elmondása szerint valóban borzalmas volt, mindez pedig nem a film témája miatt.

A színész részletesen beszámolt a film rendezőjének, Jim Gillespie-nek hajmeresztő viselkedéséről, aki állítólag "pszichotikus üzeneteket" hagyott neki. Prinze Jr. azt is elmondta, hogy Gillespie nem akarta őt Ray Bronson szerepére, helyette Jeremy Sistót preferálta volna.

“Nem volt benne semmilyen passzív agresszivitás, nagyon egyenes volt azzal kapcsolatban, amikor azt mondta, hogy 'Nem akarom, hogy benne legyél ebben a filmben'. Szóval amikor ez az első munkád, és hallod ezeket a szavakat, az teljesen tönkretesz. Egyszerűen tönkretesz” - mondta a színész a TooFabnak.

“Prinze elmondta, hogy Gillespie gyakran küldött neki "pszichotikus üzeneteket" a forgatás alatt, mint például: "Ne hagyd nyitva a szádat, mert hülyén nézel ki, ha ezt teszed". Ez a fajta viselkedés pedig arra késztette Prinze-t, hogy átgondolja, folytatni akarja-e színészi karrierjét.

“Azt gondoltam: 'Vagy összeomlok, vagy szét kell vernem ennek a fickónak a seggét'. Mintha ez lett volna az egyetlen két lehetőség a fejemben. Minden egyes nap fájdalmat éreztem a film miatt. Azonban bizonyos értelemben felkészített erre a szakmára” - tette hozzá a színész.

Prinze Jr. elmondta, hogy mindig hálás lesz a projektért és Gillespie-nak, mert az élmény segített neki megtanulni, hogyan kell bánni a nehéz emberekkel Hollywoodban. “Örökké hálás leszek Jimnek, amiért ilyen egy seggfej volt, mert azóta sem találkoztam még egy ilyennel... egyetlen más rendezővel sem találkoztam, aki úgy érezte, hogy az ilyen határok átlépése rendben van” - mondta a színész.

horror | misztikus

Négy fiatal egy éjszakai autókázás közben véletlenül halálra gázol egy idegen férfit. Kétségbeesésükben az az ötletük támad, hogy eltüntetik a hullát, és nem beszélnek... több»