Megérkezett a Bosszúállók: Végjátékhoz a rendezői kommentárokat tartalmazó extra felvétel, amelyen Joe és Anthony Russo, illetve a film forgatókönyvírói, Stephen McFeely és Chritopher Markus is közreműködik.

A film készítői további megválaszolatlan kérdésről is lerántják a leplet, többek között arról is, hogy a Végjátékban látható különös formájú penge, amelyet Thanos forgat a végső összecsapás során csakugyan erősebb anyagból készült-e mint az MCU-ban eddig ismert legkeményebb fém, a vibránium.

Joe Russo elárulta, hogy Thanos a fegyvert Eirivel kovácsoltatta, méghozzá nem másból, mint adamantiumból, amely a virábinummal ellentétben mesterségesen előállított fém. A Végjáték csatajelenetében látható, hogy a penge végül eltöri Amerika Kapitány pajzsát, így maguk a film késztői is megerősítették a képregényekre hivatkozva, hogy az adamantium a vibrániumnál is keményebb.

Azt viszont a rendezőpáros nem erősítette meg, hogy az Őrült Titán fegyvere végül alapjául szolgált-e a Rozsomák csontjaiba befecskendezett adamantium váznak.