Bár a Bosszúállók csapatának sikerült legyőzniük Thanost a Végjáték mindent eldöntő összecsapása végén, a Marvelnek mégis további tervei vannak az Őrült Titánnal. Mondjuk a részleteket!

Azzal kapcsolatban, hogy Thanos újra felbukkanhat az MCU-ban már voltak korábban is híresztelések, ezúttal viszont maga a karakter megalkotója, Jim Starlin beszélt minderről a ComicBook magazin Phase Zero podcast műsorában.

A kérdésre ugyanis, hogy szerinte Thanos csakugyan visszatérhet-e még a jövőben Starlin az alábbit válaszolta: “Egy halom pénzt kerestek vele, én hiszek benne, hogy így fog történni. Én magam hallottam a pletykát ezzel kapcsolatban, bár egy kicsit más formában láthatjuk majd őt újra. Azt hiszem, egyenesen a Marveltől érkezett hozzám a megerősítés, hogy az Örökkévalókban bukkan majd fel.”

A stúdió persze egyelőre nem erősítette meg a hírt, az Örökkévalók a tervek szerint 2021. novemberében érkezik a mozikba, így már csak valószínűleg abban kell csak reménykedniük a rajongóknak, hogy Josh Brolin neve is mihamarabb felkerül a stáblistára.