The Witcher - Íme az első fotók a Netflix eddigi talán legnagyobb dobásából

Az elmúlt hetekben zárult le az év egyik legjobban várt sorozatának, a The Witcher forgatása, most pedig meg is érkeztek a produkció első promó fotói is.

Aki ismeri Andrzej Sapkowski regényeit, illetve annak azonos című videojáték-adaptációit, tudja, hogy a The Witcher története menyire elképesztően lebilincselő tud lenni. Henry Cavill jelenléte a sorozatban pedig csak még inkább felcsigázta a kedélyeket az utóbbi időben, mindeddig azonban nem lehetett tudni, hogy is néz majd ki a színész Geraltként.

Bár egyelőre továbbra sem ismert a The Witcher bővebb szinopszisa, a rajongóknak már nem kell sokat várni, hiszen idén, július. 19-én, a San Diegó-i Comic-Conon egy panelbeszélgetés keretén belül bemutatják a sorozat koncepcióját.

A Netflix pedig végre közzé is tett néhány fotót, amelyek a történet fő karaktereiről, Geraltról, Yenneferről és Ciriről készültek. Cavill mellett pedig olyan színészek is feltűnnek majd a Witcherben, mint Anya Chalotra és Freya Allan.

Noha nem hivatalos még a premierdátum, a sorozat várhatóan idén ősszel lesz majd elérhető a Netflix streaming szolgáltatásán keresztül.