Thor 4: A kipattintott Chris Hemsworth új fotóján egy egész világ irigykedik (kép)

Ahogy arról korábban már több alkalommal is beszámoltunk, a Szerelem és mennydörgésben Thor ismét a régi külsejében lesz majd látható, így a rajongók kénytelenek búcsút inteni a túlsúlyos változatnak.

Valójában ennél azonban sokkal többről van szó, hiszen a karaktert alakító Chris Hemsworth minden eddiginél jobban kigyúrta magát az elmúlt időszakban, noha ebben nagy szerepet játszik a The Hulkster életrajzi film is, amelyben a legendás Hulk Hogant alakítja majd a színész.

Hemsworth dublőre, Bobby Holland Hanton egyébként egy korábbi interjúban már elmondta, hogy egyszerűen képtelenség lépést tartani vele az edzésben, a legfrissebb fotókat elnézve pedig ebben egyáltalán nincs is semmi meglepő.

A színész az Instagramon tett közzé néhány képet, és igen...csakugyan nem láthattuk még őt ennyire kipattintva. A Thor 4 munkálatai javában zajlanak Ausztráliában, a premierre viszont még bő egy évet kell várniuk a nézőknek, viszont egész biztosan megéri majd, hiszen Natalie Portman visszatérése mellet Christian Bale alakítja majd a történet főgonoszát, Gorrt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Chris Hemsworth (@chrishemsworth) által megosztott bejegyzés