Hamarosan érkezik a mozikba a Thor: Szerelem és mennydörgés, amelyet valószínűleg Christian Bale alakítása miatt is érdemes lesz megnézni.

Bale ezúttal egy új gonosztevő, Gorr szerepében lesz látható, a Screen Rantnek adott interjúban pedig azt is elárulta, mi is vette rá valójában, hogy eleget tegyen a Marvel felkérésének.

“Számomra Taika volt az egyik fő indok. A családom és én imádtuk a Ragnarököt. Szerettük a Jojo Nyuszit is. Tetszett a forgatókönyv, tetszett Taika leírása a gonoszról. Azt mondtam: 'Csináljuk meg!'” - mondta Bale.

“Volt néhány nehézség az ütemezésnél. Azt mondtam a családomnak: 'Nem hiszem, hogy ez össze fog jönni', mire ők azt felelték, hogy “Dehogynem, össze tudod ezt hozni. Megcsinálod, apa.' Kiadták a parancsot, én pedig engedelmeskedtem” - jegyezte meg a színész humorosan.

Bale-nek és Sibi Blažićnak két közös gyermeke van, a 17 éves Emmeline Bale és a 7 éves Joseph Bale. A színész azt is elmondta, hogy a fontos döntéseket mindig közösen hozzák meg.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

Lehetséges volna, hogy miután sikerült legyőzni Thanost, az őrült titánt, megmenteni a fél univerzumot, a Bosszúállók oszlopos tagja, Thor méltatlanná váljon mindarra, amelyet... több»