Thor meztelen hátsójával valóra vált Chris Hemsworth álma

Azt mindenki tudja, hogy Chris Hemsworthnek igazán nincs mit szégyellnie a külsején, a hamarosan mozikba kerülő Szerelem és mennydörgésben pedig meg is csodálhatják őt a rajongók teljes egészében.

Ahogy már az előzetesből is kiderült, Thornak bizony lesz egy pucér jelenete is a filmben. “10 évig készült ez a jelenet, ezzel egyfajta álmom vált valóra. Amikor először alakítottam Thort, levettem a pólómat, és arra gondoltam: 'Tudod, mi fogja ezt megédesíteni... egy évtized múlva minden lekerül’" - mondta Hemsworth a Variety magazinnak a Szerelem és mennydörgés premierjén.

A film rendezője Taika Waititi szintén elmondta, hogy szerinte nagyon fontos volt, hogy végre teljes egészében megmutassák a filmben Thor fizikumát: “Úgy érzem, mindannyian beszéltünk erről, hogy 'Igen, meg kell mutatnunk ezt a testet'. Az egész dolog arról szólt, hogy Chris olyan keményen dolgozik, ezt egyszerűen meg kell mutatnia. Ne takarja el öltözékekkel, köpenyekkel, ez nem lenne igazságos.”

Hemsworth számára nem ez volt az első alkalom, hogy meztelenre vetkőzött egy jelent kedvéért. Évekkel korábban a Hajsza a győzelemért című filmben mutatta meg magát, Marvel filmben pedig ez bizonyos szempontból mérföldkőnek is számít.

A színész az interjú során pedig azt is elmondta, milyen volt újra együtt dolgozni Natalie Portmannel és látni őt Thor jelmezében: “Egy kis szúrás volt ez az egómba, de hamar túltettem magam rajta, és csodálattal töltött el minden, amit csinált.”