A Marvel moziverzuma tele van hatalmas hősökkel, még a nem isteni eredetű szereplők, mint például Sólyomszem is egészen különleges képességekkel rendelkezik, hát még a Thorról vagy Marvel Kapitányról van szó. Most végre talán kiderült, ki az erősebb, a választ pedig maguk a Bosszúállók: Végjáték rendezői adták meg.

A rajongók között már jó ideje zajlik a vita a közösségi oldalak fórumain, hogy ki az erősebb az MCU-ban, Marvel Kapitány vagy Thor? Azt már tudjuk, hogy a stúdió elnöke, Kevin Feige szerint Skarlát Boszorkány a legnagyobb erő birtokosa, most azonban a Végjáték rendezői is megszólaltak az ügyben.

A Bosszúállók 4 a napokban jelent meg digitális formában, melynek egyik extrái közé tartozik Anthony és Joe Russo kommentárja.

"Érdekes látni Marvel Kapitányt a Bosszúállók között. Legalább olyan erős, ha nem erősebb, mint Thor" - mondták.

Ez alapján leszűrhetjük a következtetést, hogy Marvel Kapitány legyűrné az asgardi istenséget? Nem feltétlenül, de valószínűleg a rendezőpáros tagjai is azért fogalmaztak némileg ködösen, hogy a rajongók továbbra is a filmjükről beszéljenek. Legalább addig, ameddig a mozikba nem kerül a következő Marvel produkció, a Fekete Özvegy, melyre 2020. május 1-ig kell várnunk.